De+HIGH+WALL%3A+het+slimme+alternatief+voor+pipe+%26+drape
Persberichten

De HIGH WALL: het slimme alternatief voor pipe & drape

Binnen een mum van tijd een grote event hal opdelen in aparte gedeeltes door middel van opblaasbare wanden? Met de QuickSpace ‘High Wall’ is dit vanaf nu mogelijk. Deze wanden met 3.6m hoogte bieden daarmee een slim alternatief voor vaak gebruikte pipe & drape oplossingen op events.

Binnen een mum van tijd een grote event hal opdelen in aparte gedeeltes door middel van opblaasbare wanden? Met de QuickSpace ‘High Wall’ is dit vanaf nu mogelijk. Deze wanden met 3.6m hoogte bieden daarmee een alternatief voor vaak gebruikte pipe & drape oplossingen op events.


Wat is de HIGH WALL?

De High Wall is een 3.6m hoog modulair en innovatief opblaasbaar wandsysteem waarmee razendsnel unieke ruimtes en afscheidingen in (event)hallen gecreëerd kunnen worden. De High Wall is daarmee het slimme alternatief voor pipe & drape systemen die vaak op event worden toegepast.

Door het modulaire systeem, kunnen verschillende elementen eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden, zodat iedere mogelijke lengte en vorm gecreëerd kan worden.

Extreem snel installeren

Met de HIGH WALL kan 100m wand van 3.6m hoog in 30 minuten gebouwd worden. Dit zijn enorm snelle opbouwtijden waarmee event hallen veel flexibeler kunnen worden, omdat ze bijvoorbeeld meerdere functies op 1 event dag kunnen hebben. Bijvoorbeeld in de ochtend een plenair gedeelte dat tijdens de lunch wordt omgebouwd naar verschillende workshop areas.

In iedere kleur te verlichten

De High Walls zijn beschikbaar in zwart en wit, en kunnen met LED in iedere kleur verlicht worden, waarmee deze opblaasbare wanden een extra (kleur)dimensie geven aan de event setting. Dit kan zowel statisch als op afstand geregeld worden.

Duurzaamheid

Naast de flexibiliteit en snelle installatietijd die deze opblaasbare wanden hebben, dragen ze ook bij aan duurzame events. Bij het installeren en demonteren van deze wanden ontstaan er geen afvalstromen. Daarnaast kunnen deze wanden op efficiënte wijze vervoerd worden, gezien het lichte gewicht en het compacte formaat.  

QuickSpace

QuickSpace is een ontwerper en leverancier van unieke opblaasbare room in room oplossingen voor de event industrie. Samen met de Duitse firma QuickSpace Dome Zelte levert QuickSpace haar inflatable dome oplossingen door heel Europa.  

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.