Daan de Wijs nieuwe algemeen directeur bij Fraai Projecten

10-01-2020 - EVENEMENTENDECORATIE - Sinds 1 januari is Daan de Wijs (30) bij Fraai Projecten BV uit Oosterhout aan de slag gegaan als Algemeen Directeur. De Wijs zal zich volledig gaan richten op de interne organisatie.

“Met de komst van Daan kunnen wij de interne bedrijfsvoering los laten, en ons volledig op de inhoud van de evenementen richten”. Volgens mede-oprichter van Fraai Projecten Koen van Berlo is de komst van Daan de Wijs weer een grote stap om de kwaliteit van de dienstverlening toe te verbeteren: “Weten dat het intern goed geregeld is, geeft je meer rust om ook een 2e keer na te denken over de inrichting van een evenement. Uiteindelijk proberen we onze klanten altijd weer te verrassen met een doordacht inrichtingsplan. Dat kost tijd, maar levert ook tevreden klanten op”. En aan tijd ontbrak het beide ondernemers uit Oosterhout regelmatig. “Daan zorgt ervoor dat mijn compagnon Gerben van Raak en ik meer tijd krijgen voor het creatieve stuk.”

Daan de Wijs was voorheen directeur bij Bodem Basics, een dochteronderneming van de Antea Group. “In anderhalf jaar heeft hij het bedrijf Bodem Basics van de grond af opgebouwd, en zijn er inmiddels al 8 mensen in dienst”. Dat getuigt volgens Gerben van Raak van een gezonde ondernemersgeest. “En dat is wat we wel nodig hebben. Een directeur dient als ondernemer te denken. Kritisch op kosten, kansen zien en hiernaar handelen”.

Daan de Wijs is 30 jaar, woonachtig in Raamsdonk en is vader van 2 jonge dochters. In zijn spaarzame vrije tijd is hij voorzitter van stichting De Dollemans Dagen uit zijn woonplaats, een meerdaags muziek- en belevingsevenement.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. BloemBloem

  Zorgen voor de juiste ambiance. Met de mooiste bloemen en planten, het juiste meubilair en sfeervolle decoraties.
 2. Effectivents

  Effectivents verzorgt een verkorte opleiding eventmanagement en diverse trainingen en cursussen in eventmanagement...
 3. Accuraat Verhuur

  Onze uitstekende service in combinatie met jarenlange ervaring zorgt voor een hoge klanttevredenheid!
 4. Kronenburg

  Zoekt u voor uw evenement of event een sprankelende Host of Hostess, een ervaren Teamleider, een elegant Hospitality...
 5. Holland Evenementen Groep

  Een allround en unieke evenementenlocatie in het midden van Nederland. Dé locatie voor bijzondere...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners