CWT+Meeting+%26+Events+opent+Randweg+Eindhoven
Nieuws

CWT Meeting & Events opent Randweg Eindhoven

Dansende graafmachines, een eigen radioshow en een tijdelijke evenementenlocatie aan de snelweg waren de ingrediënten voor het openingsevenement dat CWT Meetings & Events op 8 juni organiseerde in opdracht van Rijkswaterstaat.

'Ondanks de complexiteit en grootte van het bouwproject heeft het verkeer tijdens de bouw vrijwel geen extra hinder ondervonden en is het project ruim een jaar eerder opgeleverd dan gepland. Om dit te vieren was de opdracht om zowel een concept te bedenken voor het formele openingsgedeelte als het bedankfeest voor de betrokken partijen', kijkt CWT Meetings & Events terug op het evenement.

Radio Randweg FM met Claudia de Breij
De gasten werden ontvangen in een grote tent op een bouwlocatie net onder knooppunt de Hogt, waar vele werkzaamheden hebben plaatsgevonden. De gasten kwamen al helemaal in de sfeer met de toepasselijke inrichting, een podium van “asfalt” en witte belijning als metafoor voor de A2. Het formele kennisdebat werd door CWT Meetings & Events conceptueel vormgegeven door er een radioshow van te maken, weggebruikers luisteren in de auto immers vaak naar de radio. Claudia de Breij interviewde verschillende officials en gebruikers van de A2 en ook de gebruikelijke weer- en verkeersinformatie ontbrak niet. Demissionair minister Eurlings nam het stokje over van Claudia en verrichtte de officiele opening.

Twee grote bouwkranen van de samenwerkende bouwpartners stonden op het terrein met bovenin een luchtacrobate, die samen een bijzondere voorstelling voorschotelden aan de gasten. Het formele evenement werd afgesloten met een lunch en nadat de gasten het terrein verlaten hadden werd de evenementenlocatie omgebouwd voor het informele feest voor de medewerkers van de bouwbedrijven dat diezelfde avond plaatsvond.

Stoere kleding op de Catwalk
Zelfde locatie, totaal andere doelgroep. Als dank voor de geleverde prestatie werden de bouwbedrijven en samenwerkingspartners uitnodigd voor een informele openingsavond. Het podium werd omgebouwd tot catwalk waar dansers en modellen in de werkkleding van de aanwezige bedrijven een show weggaven.

'De afgelopen weken is hard gewerkt aan de realisatie van de openingsact, alsmede de logistieke organisatie van de twee evenementen. Volgens minister Eurlings de beste opening ooit. Een beter compliment kan je niet wensen', aldus Jeroen Duiker, Manager Operations van CWT Meetings & Events.
 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.