6 oktober 2011

Cuisine on tour zet amuseconcept vernieuwd in de markt

Door Sjoerd Weikamp

Rubrieken

PARTYCATERING - Cuisine on tour is de nieuwe eigenaar van amuseconcept Amusoment. Na de overheveling van personeelsleverancier &Co naar conceptcateraar Cuisine on tour heeft het amuseconcept een flinke metamorfose ondergaan. Dat toonde de partycateraar op een promo-event.

Foto: Ernst Hoogenboom (&Co) draagt het concept over aan Dimitri Chalos.

Voorafgaand aan het promo-event van de nieuwe eigenaar, tijdens Taste of Amsterdam, mochten de amusomaîtres hun noviteiten presenteren. ‘Onze gasten maakten kennis met een nieuw amuseconcept waarbij elke amuse een finishing touch kent die live door onze amusomaîtres wordt gegeven. Het commentaar was lovend en belooft dan ook veel goeds voor de toekomst. Amusoment entertaint met haar amuses door het gehele land, maar richt zich voornamelijk op de regio’s van de vier grote steden', aldus het bedrijf in partycatering.

Ernst Hoogenboom, directeur van &Co personeelsdiensten en oud-eigenaar van het concept is blij met de nieuwe eigenaar. ‘Het amuseconcept is ooit geboren uit passie en de behoefte naar belevingsconcepten. Omdat het niet tussen onze core business paste zochten we naar een passende kandidaat die van dit concept een succes wilde maken. Met Cuisine on tour hebben wij geen twijfels hierover.'