Cuisine+on+tour+zet+%27mondiale+concepten%27+neer+voor+BDO+en+Boskalis
Nieuws

Cuisine on tour zet 'mondiale concepten' neer voor BDO en Boskalis

Cuisine on tour zette in korte twee keer een mondiaal cateringconcept neer voor haar opdrachtgever fijnevent. Zowel voor de gasten van 75 jaar BDO als 100 jaar Boskalis maakte fijnevent gebruik van de cateringkwaliteiten van Cuisine on tour.

Met hoge cijfers werden de twee grootste opdrachten van Cuisine on tour door haar opdrachtgever fijnevent gewaardeerd. 'Cuisine on tour mocht haar mondiale belevingsconcept presenteren tijdens 2 jubilea, die in Ahoy werden gehouden. 100 Jaar Boskalis met bijna 2500 gasten en 75 jaar BDO met bijna 3000 gasten. In beide gevallen werd de verwachting op bijzondere wijze overtroffen door de keur aan kleur en geur van ambachtelijke bereidingen uit diverse windstreken. Opvallend was de betrokkenheid van kleine ondernemers van restaurants en snackconcepten. Veel lof was er in termen van voldoende en onderscheidend eten, originele en kwalitatieve smaken, snelle uitgifte en mooie presentaties', kijkt de partycateraar tevreden terug.

 

Bij tientallen verschillende foodunits konden de gasten de gehele avond genieten van exclusief, exotisch en eigentijds streetfood in de vorm van proeverijen.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.