Cuisine on tour zet 'mondiale concepten' neer voor BDO en Boskalis

27-09-2010 - Cuisine on tour zette in korte twee keer een mondiaal cateringconcept neer voor haar opdrachtgever fijnevent. Zowel voor de gasten van 75 jaar BDO als 100 jaar Boskalis maakte fijnevent gebruik van de cateringkwaliteiten van Cuisine on tour.

Met hoge cijfers werden de twee grootste opdrachten van Cuisine on tour door haar opdrachtgever fijnevent gewaardeerd. 'Cuisine on tour mocht haar mondiale belevingsconcept presenteren tijdens 2 jubilea, die in Ahoy werden gehouden. 100 Jaar Boskalis met bijna 2500 gasten en 75 jaar BDO met bijna 3000 gasten. In beide gevallen werd de verwachting op bijzondere wijze overtroffen door de keur aan kleur en geur van ambachtelijke bereidingen uit diverse windstreken. Opvallend was de betrokkenheid van kleine ondernemers van restaurants en snackconcepten. Veel lof was er in termen van voldoende en onderscheidend eten, originele en kwalitatieve smaken, snelle uitgifte en mooie presentaties', kijkt de partycateraar tevreden terug.

 

Bij tientallen verschillende foodunits konden de gasten de gehele avond genieten van exclusief, exotisch en eigentijds streetfood in de vorm van proeverijen.
 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Next Kitchen Catering

  Next Kitchen is een innovatief en flexibel cateringbedrijf uit Utrecht dat met veel passie en creativiteit invulling...
 2. Dutch Food Concepts

  Dutch Food Concepts verzorgt als partner van event-, beur- en festivalcateraars de catering van typisch Nederlandse, ...
 3. Grill'nSmoke

  BBQ-cateraar pur sang! Grill’nSmoke is een cateraar die zich volledig heeft gespecialiseerd in BBQ-catering. Zelf...
 4. MPS Food & Design

  Wij zijn Martinair Party Service, kortweg MPS. Wij creëren tot de verbeelding sprekende eventcatering.
 5. Party Rent Group

  Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de inrichting van uw...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners