Crowd Control: hoe je 1,5 meter afstand speels en energiek maakt

13-07-2020 - CROWD CONTROL - Ik denk dat niemand het prettig vindt, sterker nog er zijn eventprofessionals die zeggen: met die 1,5 meter wordt ons vak of in ieder geval mijn verdienmodel onmogelijk. Toch is het voorlopig de realiteit en moeten we dus op zoek naar slimme en creatieve oplossingen. Amigo Produkties doet dat onder meer met sign jugglers.

Op zoek naar een spectaculaire manier om reclame te maken of de 1,5 meter boodschap over te brengen? Amigo Produkties heeft de oplossing: Sign Jugglers.

'Met onze Sign Jugglers wordt het publiek ‘live’ geïnformeerd op een interactieve en acrobatische wijze.
Acrobatische bewegingen in combinatie met aantrekkelijke trucs die zij uitvoeren met reclameborden zorgen voor sensatie en positieve aandacht.'

'Zo brengen zij jouw boodschap over, vermaken de klanten tijdens het wachten en maken daarbij direct reclame voor je zaak. Op een energieke, sportieve en speelse manier wordt het publiek gewezen op het houden van 1,5 meter afstand. Natuurlijk is deze act ook bijzonder geschikt om een andere boodschap over te brengen. Spread the word!' Maar Amigo Produkties heeft nog 2 oplossingen voor de 1,5 meter afstand:

Mobiele abri: 1,5 meter afstand in huisstijl...


Voor uw en onze veiligheid, houd 1,5 meter afstand! Deze boodschap kan niet duidelijk genoeg zijn en wordt d.m.v. de mobiele abri extra duidelijk gemaakt. De afbeelding in de abri personaliseren wij volledig naar de huisstijl van uw organisatie. Natuurlijk kan dit afgewisseld worden met uw eigen advertenties. De mobiele abri kan makkelijk verplaatsen en steeds op de drukke punten gaan staan.

 

Vloerstickers: extra aandacht voor 1,5 meter

Vinden uw gasten of klanten het ook lastig om 1,5 meter afstand te bewaren?  Door middel van vloerstickers brengen wij dit extra onder de aandacht. De vloerstickers voor jouw volgende evenement, personaliseren wij volledig naar de huisstijl van uw organisatie of winkelcentrum, uiteraard inclusief logo.

Meer kennis, protocollen en aanbod als het gaat om Crowd Control:

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners