Congreslocatie+World+Forum+huisvest+groot+congres+over+kinderinfectieziekten
Nieuws

Congreslocatie World Forum huisvest groot congres over kinderinfectieziekten

CONGRESLOCATIE / DEN HAAG - Congreslocatie World Forum verwelkomt van 7 t/m 11 juni ‘s wereld grootste congres op het gebied van de kinderinfectieziekten, de jaarlijkse ESPID Meeting.

Sprekers op het congres in de congreslocatie in Den Haag, waar enkele duizenden bezoekers op af zullen komen, zijn verschillende Nobelprijs winnaars en internationaal gerenommeerde infectieziekten experts. Tijdens het congres wordt de nieuwste informatie over de grootste bedreiging voor de gezondheid van kinderen gepresenteerd. Wereldwijd lijden honderdduizenden kinderen aan infectieziekten. Infecties door tuberculose, rotavirus, pneumokokken en zoönosen zorgen zelfs voor miljoenen slachtoffers onder kinderen.

Professor of Pediatrics, Ronald de Groot van het UMC St Radboud over het congres: ‘In het statige Den Haag biedt ESPID 2011 de ideale omgeving voor experts op het terrein van de kinderinfectieziekten uit meer dan 100 landen om te netwerken en hun kennis en expertise te delen. Door het creëren van een platform voor internationale wetenschappelijke samenwerking en vriendschap draagt ESPID bij aan de vooruitgang en ondersteuning van de gezondheid van kinderen en daarmee een betere toekomst voor kinderen overal ter wereld.’
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.