Congres HotelloTOP 2010 in het teken van Co-creatie

11-03-2010 - Het jaarlijkse congres van HotelloTOP vindt plaats op woensdag 13 januari 2010 in de Amsterdam RAI. Het congres staat ditmaal in het teken van Co-creatie in de Hospitality. Met de passende titel ‘Hotello & Co’ wordt op deze dag verder in gegaan op het scheppen van nieuwe kansen door co-creatie, co-productie en co-makership.

Horecava
Het jaarlijkse netwerk evenement voor afgestudeerden van de (inter)nationale hoge hotelscholen wordt georganiseerd tijdens de 3e dag van de Horecava 2010 van 14 tot 21 uur. De organisatie heeft Esther Binkhorst van het internationale bureau Co-Creations bereid gevonden om als moderator op te treden tijdens het HotelloTOP Congres dat van 14 to 16 uur wordt gehouden. Michel Busman en Mike Etman van Center Parcs zullen een best practice over co-makership presenteren en Ilco van der Linde van Dance4Life gaat dieper in op de combinatie co-creation & peace.


Hotello of the Year Award
Zoals elk jaar wordt tijdens het congres de European Mise En Place Cup en de Hotello of the Year Award uitgereikt. Ook deze verkiezing heeft dit jaar het thema ‘Hotello & Co’ meegekregen. De prijs wordt dan ook uitgereikt aan het beste samenspel tussen 1 of 2 Hotello’s die vanuit verschillende branches samenwerken, combinaties binnen hetzelfde bedrijf worden dus niet meegenomen in de nominatie. Men kan alle Hotello’s voor de Award aandragen via info@hotellotop.com .


Co-creation netwerkborrel HotelloTOP & INCH
Na het congres organiseren HotelloTOP en INCH (International Network Connecting Hotelschoolgraduates) de gezamenlijke netwerkborrel van 16 tot 21 uur.

Bron: FZ.nl

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners