Categorie+Beurzen%3A+BBB+Maastricht
Nieuws

Categorie Beurzen: BBB Maastricht

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Tijdens de Gouden Giraffe Event Awards, op 10 februari in DeFabrique in Utrecht, draait het in de categorie Beurzen allemaal om effectieve concepten voor zakelijke en publieksbeurzen. Zo zorgde de editie van BBB Maastricht van 2016 voor een flinke omzetstijging.

Casenaam:                 BBB Maastricht
Inzender:                   MECC Maastricht
Opdrachtgever:          MECC Maastricht


Hoofddoelstelling:     
Het leveren van een wezenlijke bijdrage aan het succes van de horeca (More Horeca Success) door het faciliteren van ontmoetingen tussen vragers en aanbieders in de horeca en het bieden van een breed scala aan relevante activiteiten. Daarnaast, het bieden van een platform waarop horeca vraag en aanbod elkaar kunnen ontmoeten, zich kunnen orienteren op ontwikkelingen, een goed marktoverzicht kunnen verkrijgen, informatie kunnen uitwisselen, merken kunnen versterken en zaken kunnen doen.

Effect:                       
13.912 bezoekers, een lichte daling maar de kwaliteit van de bezoekers is bewust verhoogd. Aantal exposanten is met 21% gestegen naar 395. 86% van bezoekers en 85% van de exposanten hebben hun doelstellingen gerealiseerd. Omzetstijging van 27%.

Verdient deze case de Gouden Giraffe Publieksprijs? Stem dan nu, click op onderstaande button:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.