Bijzondere samenwerking tussen ALDA (AMF) en Pathé Bioscopen

30-10-2020 - Evenementenorganisatie ALDA is een unieke samenwerking aangegaan met Pathé. De speciale show "AMF presents TOP100DJs Awards 2020", waarbij de nieuwe nummer 1 DJ van de wereld wordt aangekondigd, zal worden vertoond in alle Pathé & Euroscoop bioscopen. Doormiddel van deze samenwerking kan er toch publiek aanwezig zijn tijdens de show en uitreiking.

AMF zal op 7 november, de grootste nachtclub ter wereld, zijn deuren virtueel openen voor een ruim 3 uur durende award show. Naast unieke optredens van Afrojack, Armin van Buuren, Avalan, David Guetta, Don Diablo en Nicky Romero zal ook de uitreiking van de nummer 1 DJ van de wereld te zien zijn. De livesets zijn op verschillende iconische plekken in Amsterdam opgenomen. 

De show wordt om 20:00 uur live gestreamd in alle Pathé en Euroscoop bioscopen. Alles gaat geheel conform de richtlijnen van het RIVM waarbij er 30 personen per zaal mogen plaatsnemen op 1,5 meter afstand. Bezoekers zijn vrij om een dansje te doen op hun eigen stoel. 

Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé: “Wij zijn altijd op zoek naar bijzondere content die het grote doek verdient. Eerder vertoonden we ook al streams van concerten en dj sets zoals van Audio Obscura en Davina Michelle en deze voorstellingen waren een groot succes. Wij vinden het een eer om nu AMF en de uitreiking van de nummer 1 DJ ter wereld live te kunnen vertonen in onze bioscopen. Zo kunnen muziekliefhebbers toch samen met andere muziekfans genieten van hun favoriete dj’s en live de uitreiking meemaken op het witte doek.” 

Allan Hardenberg, CEO ALDA: “Ondanks dat we dit jaar geen reguliere AMF in de Johan Cruyff Arena kunnen organiseren, wilden wij iets speciaals doen waarbij wij de optimale beleving waar dance voor staat op een unieke manier wilden overbrengen. Als grote filmliefhebber ben ik trots dat deze show bij Pathé wordt uitgezonden. Met optimale audio en de grote schermen is voor ons Pathé dan ook de ideale setting om het spektakel van AMF en de Top100DJs Award show tot leven te brengen.” 

Tickets kosten €12,50 en zijn vanaf 30 oktober om 17:00 online te verkrijgen via www.pathe.nl

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. De Werkspoorkathedraal

  Industriële evenementenlocatie van maar liefst ± 5.500m2
 2. Dolfinarium

  Jouw evenement in het Dolfinarium
 3. Buitenplaats Kameryck

  Op een steenworp afstand van zowel Utrecht als Amsterdam en toch op het karakteristieke Hollandse platteland ligt...
 4. Coby Verhuur BV

  Coby Verhuur verzorgt de volledige invulling van uw evenement m.b.t. meubilair en tapijt. Inclusief advies, verhuur,...
 5. Studio 21

  In no time een verpletterende (merk)beleving neerzetten? Dan ga je naar Studio 21! In een compleet verbouwde ronde...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners