Bijzondere bedrijfsuitjes tijdens Wereldhavendagen

23-03-2018 - Dit oer-Rotterdamse evenement trekt al ruim 40 jaar duizenden geïnteresseerden naar de kades en de havens. Maar voor het eerst in haar geschiedenis wil de Wereldhavendagen een platform bieden met bijzondere programma’s voor bedrijven. Om die events vorm te geven is Pegasus Events betrokken als preferred partner.

Op 7, 8 & 9 september 2018 vindt alweer de 41e editie plaats. De Rotterdamse haven staat al decennia lang bol van de activiteit. Iedere dag wordt hier keihard gewerkt om de Hollandse welvaart op peil te houden en onze voorbeeldrol voor de rest van de wereld vast te houden. Daarom wordt er niet alleen heel veel energie in de haven gestopt, maar wordt er ook steeds meer duurzame energie uit gehaald. Het thema van dit jaar is dan ook: ENERGIZE!

Zakelijke events tijdens WHD
Tijdens de kick-off van de Wereldhavendagen 2018 werd Pegasus Events gepresenteerd als preferred partner van de Wereldhavendagen. Zij zijn dit jaar verantwoordelijk voor de organisatie van de zakelijke events tijdens deze typisch Rotterdamse beleving.

Programma mogelijkheden
Er zijn vele mogelijkheden, bedrijven kunnen zelf hun ideale bedrijfsuitje samenstellen. Voorbeelden hiervan zijn de spectaculaire avondshow intenser beleven door bijvoorbeeld 1e rang op een schip te staan of meekijken vanaf grote hoogte.

Ook overdag zijn verschillende uitjes te boeken zoals exclusieve excursies die een kijkje achter de schermen bieden van grote havenbedrijven. Of een tabletgame door het Wereldhavendagen gebied waarbij deelnemers verschillende opdrachten doen die alles te maken hebben met dit jaarlijkse event in de Maasstad.


Fotobijschrift:

De teams van Pegasus Events en de Wereldhavendagen tijdens de kick-off in de Van Ghentkazerne te Rotterdam. V.l.n.r. Jodi Boom (PE), Annemieke Kok (PE), Vincent Dellebeke (PE), Froukje Fikkers (WHD), Joris de Vos (PE) en Sabine Bruijnincx (WHD).

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Tobacco Theater

  TOBACCO Theater, een indrukwekkend pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam.
 2. Omnivents, Avontuurllijk Evenementenbureau, PEOPLE-POWER-PLAY

  Omnivents en Watergoed, een one-stop-shop!
 3. MPS Food & Design

  Wij zijn Martinair Party Service, kortweg MPS. Wij creëren tot de verbeelding sprekende eventcatering.
 4. IJzeren Man Strandpaviljoen

  Strand, kabbelend water, lounge terrassen, prachtige groene omgeving, IJzeren Man Vught is dé perfecte strandlocatie...
 5. Studio's Aalsmeer

  Studio’s Aalsmeer: Hét decor voor beurzen, congressen, recepties, productpresentaties en andere evenementen. De...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners