Best+Event+Awards+World+de+Nederlandse+genomineerden%3A+Albert+Heijn
Nieuws

Best Event Awards World de Nederlandse genomineerden: Albert Heijn

BEST EVENT AWARDS WORLD - Half november doet Nederland met zes evenementen een gooi naar de diverse Best Event Awards World. In Porto strijden de Nederlandse evenementen met een enorme lijst aan genomineerden om de 'olifanten'. Albert Heijn drong ook door tot de finale met het Allerhande Kerstfestival in samenspel met het Amsterdamse bureau XSAGA.

Albert Heijn won met het Kerstfestival begin dit jaar al de Publieksprijs van de Gouden Giraffe Event Awards. Albert Heijn en XSAGA zijn in Porto finalist in de categorie Opening/Celebration. Om uw geheugen even op te frissen, dit is het Albert Heijn Kerstfestival:

 

Hoofddoelstelling:      
Albert Heijn wil met haar Allerhande Kerstfestival ‘het grootste inspiratie evenement voor kerst’ claimen. Het festival is de ultieme manier om live in contact te komen met de klant, waarmee naast kennisoverdracht en sympathie ook merkvoorkeur wordt gerealiseerd.

Effect:
Een uitverkochte editie met 36.000 bezoekers. NPS-score (de mate waarin bezoekers het event zouden aanbevelen aan hun omgeving) van 76-81. Rapportcijfer 8,5.

 

Lees meer over de Nederlandse genomineerden:
>> Shell en BrandBase: Generation Discover Festival
>> Ocean Clean-up, Bind en Jurlights: Ocean Clean-up The Next Phase event
>> Rijksmuseum en XSAGA: The 10 millionth visitor of the Rijksmuseum

 

Ga ook naar Porto: Best Event Awards World Festival 15 t/m 18 november 2017 
>> koop een delegate pass voor hét BEA World Festival, een evenement met een gouden netwerkmogelijkheid
© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.