BEA+World+komt+met+Best+Location+Awards
Nieuws

BEA World komt met Best Location Awards

EVENEMENTEN AWARD - Tijdens de Gouden Giraffe Event Awards was CEO van de Best Event Awards World Salvatore Sagone aanwezig om de publieksprijs Creatief uit te reiken aan McDonald's en hun bureau BrandXtension. In DeFabrique kwam Sagone ook al met een nieuwtje: er komt een Best Location Award gekoppeld aan BEA World. Tijdens de advisory board van BEA World volgde meer uitleg.

De insteek voor de Best Location Awards, die eveneens tijdens het BEA World Festival worden uitgereikt, is helder: 'Ik wil de locaties die uitzonderlijk goed werk verrichten voor onze branche en ons vak van eventmarketing en live communicatie ook in de spotlights zetten en een beloning geven. Het succes van een evenement ligt ook voor een groot deel bij de locaties', aldus Salvatore Sagone van BEA World. 

Waar BEA World in 2017 in Porto een record aantal inschrijvingen ontving (297 events) en het echt gaat om het strategisch inzetten van evenementen in de marcom-mix, heeft de organisatie nadrukkelijk de keus gemaakt om de prijs voor evenementenlocaties los te koppelen van de BEA World awards, maar het wel te integreren in het BEA World Festival van 21 tot 24 november in Coimbra Portugal. Sagone geeft tot slot nog een goede reden om de kwalitatieve evenementenlocaties in de wereld een podium te geven: 'Naast hun bijdrage in ieder succesvol evenemententraject willen opdrachtgevers ook weten waar de beste locaties in de wereld te vinden zijn. Deze award is daar een prima benchemark voor.'

Inschrijvingen voor BEA World en de Best Location Awards openen op 7 mei 2018. Meer informatie op de site van BEA World Festival.


In de tussentijd?

Inschrijven voor de grootste kennis- en inspiratiebron voor eventmarketeers en live communicatieprofessionals?
Klik op het logo, vind het programma dat bij u past en schrijf in via de module van deRegistratiebalie:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.