Attentie Attentie: nog 5 kaarten voor de Gouden Giraffe Event Awards

30-01-2018 - GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Het is altijd enorm spannend: lukt het om de locatie vol te krijgen? Snapt iedereen dat je mee kunt kijken met de 15 beste evenementen van Nederland tijdens Learn from the Best in de middag? Is het bekend dat net iets minder dan 50 procent van de bezoekers sinds 2 jaar uit opdrachtgevers bestaat? Weet iedereen wel hoe mooi het is om samen een vak te vieren?

En ook al was het best even spannend, in no time vlogen de eerste 150 kaarten de deur, toch zaten we als organisatieteam (EventBranche.nl, DeFabrique, Bijman Audiovisueel, D&B Eventmarketing, hoofdsponsor Partyrent.com en de tientallen partners en sponsoren) best even in spanning: zet de kaartverkoop wel door?

Krijgen we dit evenement, waar we onevenredig veel bloed, zweet en tranen instoppen, het voor 95% voor de branche/ons vak doen en waarbij we niet veel meer dan een sluitende begroting nastreven, wel vol? Maar wat een heerlijke eindsprint. Van de 505 beschikbare kaarten zijn er nog 5 kaarten over.

Het is de investering meer dan waard. 75,- euro voor een middag vol inspiratie en inzichten tijdens Learn from the Best met alle 15 finalisten live op het podium, een verrassend revolutionair diner, een prachtige awardshow en een eindfeest waar we samen ons vak en de winnaars vieren. Het kan nog, maar dan moet u wel NU naar: de speciale aanmeldsite van partner Aanmelder.nl

>> Komt u in het bezit van één van de laatste 5 kaarten voor de Gouden Giraffe Event Awards?

 


#jointheLIVErevolution

De Gouden Giraffe Event Awards 2017, op vrijdag 2 februari 2018 in DeFabrique, is een middag en avond vol kennis, inspiratie, inzichten, entertainment en revolutionaire belevingen inclusief drankjes en diner. 15 prachtige cases zullen zichzelf bloot geven aan de jury en aan u! Ideaal om te leren van de allerbesten en om antwoord te krijgen op de vraag: wat is de kracht van LIVE?

Vier het vak! Leer! Laat u inspireren en breid uw netwerk uit met honderden eventprofs en opdrachtgevers.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners