5+Nieuwe+locaties+voor+zakelijke+evenementen+in+2017
Nieuws

5 Nieuwe locaties voor zakelijke evenementen in 2017

MULTIFUNCTIONELE EVENEMENTENLOCATIE - De trend van turn key evenementenlocaties, 24-uurs belevingen en een breder aanbod hotels mét event- en congresfaciliteiten voor zakelijke events zijn inmiddels razend populair. EventBranche.nl zet vijf inspirerende evenementenlocaties op een rij, die in 2017 haar deuren openen.



1. Ven Amsterdam
Medio 2017 opent belevingswonder VEN Amsterdam. Bij VEN stap je namelijk niet een gebouw binnen maar een wereld vol beleving en verrassing. En wat blijkt: daar is markt voor, want al ruim voor de opening begint de agenda al aardig vol te lopen. Ven Amsterdam wordt een plek waar slapen, eten, cultuur, zakendoen, leisure en vooral ontmoeten zonder drempels, samen smelten in een multifunctioneel complex van 43.000m2. De 24-uurs beleving, gecreëerd door de wereldberoemde architect en designer Karim Rachid, is alles behalve alledaags en bestaat uit ronde vormen, strakke lijnen en kleurrijke designs. Ven zal met een diversiteit aan accommodaties en de niet-alledaagse uitstraling de wereld van ontmoeten en events écht gaan veranderen.


2. Amstel Boathouse
Amstel Boathouse, het voormalig Miranda Paviljoen aan de Amstel, opent op 1 maart officieel als nieuwe zakelijke evenementenlocatie. Middenin de stad, in een groene omgeving aan het water, biedt deze locatie een grote plenaire zaal in combinatie met diverse break-out rooms. In totaal zijn er acht zalen in verschillende stijlen, van klassiek met dakterras tot sfeervolle tuinzaal, voor 12 tot 350 personen; alle zalen beschikken over eigen faciliteiten. Daarnaast beschikt de locatie over 60 gratis parkeerplaatsen, eigen catering en verschillende activiteiten zoals suppen, e-biken, rondvaarten door Amsterdam vanaf een eigen stijger.


3. The Wall
Megapand The Wall, het grote rode gebouw van 63.000m2 langs rijksweg A2 bij Utrecht, wordt een diner- en eventlocatie. Het kenmerkende megapand experimenteerde afgelopen november al met Dinner in Motion, een culinaire beleving waarbij gasten middels een 360 graden digitaal theater meegenomen worden naar diverse, zeer uiteenlopende omgevingen. Maar daarnaast is er vanaf 2017 op de nieuwe locatie ook ruimte voor evenementen; van zakelijke events tot feesten. Ze kunnen er zelfs een 360 graden theater in bouwen met plek voor 500 gasten.


4. Het nieuwe 'Strand Zuid'
Strandzuid, het strandpaviljoen van Amsterdam achter de RAI, staat aan de vooravond van een spectaculaire uitbreiding. De evenementenlocatie en het stadsstrand van de hoofdstad krijgt onder meer terrassen op het water en nieuwe accommodatie. En dat gaat er ongeveer zo uit zien:



5. Hoteltoren Postillion Amsterdam
In september 2016 opende Postillion Hotels Nederland al een nieuwe vestiging op het terrein van de Kauwgomballenfabriek in Amsterdam, met een grote congresruimte voor 1500 personen. Met deze uitbreiding versterkt de hotelketen, die de afgelopen jaren een flinke vernieuwingsslag onderging, haar positie op de zakelijke hotelmarkt. In 2017 worden aan de locatie ruim 250 kamers, een restaurant, een bar, een fitness en nog meer congresfaciliteiten toegevoegd. Om in alle behoeften van de zakelijke reiziger te voorzien, realiseert Postillion, net als op de andere locaties, een Business Point.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.