Alumni, kom naar het Kennis Tennis Toernooi van MiEM!

24-05-2019 - Op maandag 17 juni organiseert Master in Event Management (MiEM) het jaarlijkse Kennis Tennis Toernooi speciaal voor alle alumni van MiEM. Kun je niet tennissen? Schuif dan aan als toeschouwer of bij de borrel en barbecue. Deelname is gratis.

Het Kennis Tennis Toernooi van MiEM vindt plaats bij Dekker Zoetermeer. Een uitgelezen moment om je oud-studiegenoten te ontmoeten en je netwerk uit te breiden. Uiteraard wordt er getennist - op verschillende niveaus - én gestreden om de wisselbeker. Maar er is ook een inspirerende kennissessie over Brand Ativation door Mark Miedema, Director Events van Sanoma Media. Daarna sluiten we af met een gezellige barbecue. Kijk hier voor alle info en wie er nog meer komen.

Tijdens de kennissessie gaat Mark Miedema in op de impact van events zoals Libelle Zomerweek, de vt wonen&design beurs en het Tina Festival op het bedrijf Sanoma, en hoe en waarom deze mooie events worden ingezet als middel om de doelstellingen van deze merken te realiseren. Nóg een reden om je nu aan te melden voor dit exclusieve alumni netwerkevent van Master in Event Management. 

Heb je geen tijd of speel je geen tennis? Schuif dan na je werk aan voor de netwerkborrel en barbecue. Alle alumni van Master in Event Management zijn van harte welkom. We zien je graag op maandag 17 juni bij Dekker Zoetermeer!

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners