Heeft u het gemist in de zomer? De videonieuwsbrief voor eventprofs is terug!

29-08-2018 - Op deze #VIDEOVRIJDAG presenteren wij u met trots: E- Impact. De nieuwsbrief waarbij EventBranche u meeneemt in alle need-to-knows. Wij delen in vogelvlucht de noviteiten binnen de branche en wij tonen u de cijfers die de kracht van live onderstrepen. We vinden het antwoord op de vraag: 'Wat zijn de eventtools van dit moment?' Ook leuk: een fixe korting voor HET evenement in de branche; de Gouden Giraffe Event Awards.

EventBranche en René Pouwelse bundelen de krachten met deze videonieuwsbrief. Pouwelse helpt opdrachtgevers met advies bij het productieproces, met name als het gaat om audiovisuele ondersteuning. De afgelopen jaren heeft hij gemerkt dat AV een steeds belangrijker deel van de communicatie en beleving is geworden. Hij deelt vanaf minuut 08:40 zijn waardevolle tip. Hij laat u namelijk in een aantal praktische stappen zien hoe u de zwarte balken bij een PowerPointPresentatie kan voorkomen. Wat blijkt? Het is niet moeilijk maar je moet maar net weten hoe je dit moet doen.  

Wilt u alles nog even rustig nalezen?  Dit zijn de onderwerpen van deze E-Impact:


De toegevoegde waarde van de eventtools Wizzymaps en Network Tables
Wat zijn de voordelen van Wizzymaps voor de zakelijke gebruiker? Afke Blanksma en Bas Kostelijk van Wizzymaps vertellen wat deze eventtool voor uw evenement kan betekenen.  Ook voelen wij de CEO Matthijs Otto van Network Tables aan de tand. Wederom valt Networkstables als eventtool in de prijzen, wij gingen in gesprek met Otto; 'Zijn jullie nou zo goed of is de rest nou zo slecht?'
Eerder al deelden wij de innovaties op festivals die ook interessant zijn voor de zakelijke eventbranche. Het lezen waard als u meer wilt weten over Wizzymaps. 
Lees ook: NetworkTables wint voor de tweede keer prestigieuze Future of Meetings Award

 

Korting! En de belangrijkste updates van de Gouden Giraffe Event Awards 
De inschrijving is geopend! Maar is er nog iets verandert in vergelijking met de vorige editie? Dat is er zeker.. er is namelijk een categorie bij gekomen. Maartje Springer en Robin van Leeuwen van EventBranche lichten de veranderingen toe. Ook delen zij een deal die u niet mag missen.. de Gouden Giraffe Event Awards 2018 ‘early giraffe’ – korting  Benieuwd naar de nieuwe juryleden van de Gouden Giraffe? 

Mark Miedema (Sanoma) nieuw jurylid Gouden Giraffe Event Awards
Thomas Wieringa: Head of Experience and Advocacy Pernod Ricard: ‘Een mix van experience, educatie en activaties’


The Blue Rhapsody: wat voegt dit evenementenschip eigenlijk toe?
Constant in Beweging bouwt in Servië het meest indrukwekkende evenementenschip ooit: Blue Rhapsody.EventBranche volgt het traject en bezocht de werf in Servië. Wat maakt dit schip zo spectaculair? Architect Frank Pieterse vertelt u waarom.


Wat zijn de belangrijkste learnings uit de lezingen van The Experience Conference van IDEA?
Zo geeft Gerd de Bruycker van Cisco aan; ‘Wie denkt dat eventmarketing alleenstaand is, die is in gevaar!’  Waarom vindt hij dat? Bekijk de volledige lezing en leer hoe ook u kan focussen op omnichannel-marketing en hoe ook u kunt zorgen dat evenementen en marketing elkaar versterken.
Hoe vinden evenementen binnen Sanoma een rol? Event director, en tevens nieuw jurylid van de Gouden Giraffe, Mark Miedema onderbouwt tijdens The Experience Conference wat de impact van een event is. De resultaten zijn opvallend te noemen, zeker aangezien Sanoma een uitgeverijconcern is waarbij drukwerk de core business is. Benieuwd naar het onderzoek en de effecten van evenementen? Kijk de volledige video hier terug.

Wilt u meer informatie over alles wat er in deze videonieuwsbrief is verschenen? Lees dan ook:

Lancering nieuw platform BedrijfsEntertainment.nl
Ven Amsterdam: Evenementen kolos in Amsterdam opent haar deuren
Handig? Nieuwe website brengt 3750 sprekers voor evenementen en congressen in kaart

 

2 Reacties

Talent
Sjoerd Fanclub @ 03-08-2018 22:23 uur
Dank je... Pap?.... Mam? ??
@sjoerd fanclub @ 05-08-2018 19:55 uur

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners