AI+tools+voor+eventmanager%3A+rechtenvrije+muziek+voor+jouw+event
Nieuws

AI tools voor eventmanager: rechtenvrije muziek voor jouw event

Een eigen logo, een eigen huisstijl, eigen branding, een beetje evenement in de live communicatie en zeker de experience marketing wereld heeft het staan. Maar bijna standaard vergeten we een eigen tune. Eigen muziek. Bijvoorbeeld voor bij de entree, het binnengaan van de plenaire zaal of bij wisseling van sprekers, of zelfs als herkenbaar achtergrond geluid. Met Beatoven.ai maak je jouw eigen tune rechtenvrij.

Het maken van unieke muziek is eenvoudig omdat Beatoven.ai in een paar simpele stappen tot een tune/muziek komt die je rechtenvrij kunt gebruiken in voor- en natraject en zeker ook tijdens je event.

 • Kies een genre/stijl

Upload bijvoorbeeld een video/podcast of begin met een nummer, kies uit 8 verschillende genres die passen bij uw thema.

 • Edit en cut jouw muziek op maat

We weten dat de sfeer van de inhoud in de loop van de tijd verandert. Daarom kun je meerdere cuts/sneden maken om verschillende stemmingen toe te voegen.

 • Verander de sfeer of stemming van jouw muziek

Kies uit een brede selectie van zo'n 16 verschillende 'moods' die past bij jou muziek, jouw event

 • Componeren maar

Druk op componeren en laat onze AI al het harde werk doen om een ​​uniek nummer voor je samen te stellen.

 

Meer AI Tools voor eventmanagers

 1. AI tools voor eventmanager: rechtenvrije muziek voor jouw event

  11-07-2023Een eigen logo, een eigen huisstijl, eigen branding, een beetje evenement in de live communicatie en zeker de experience marketing wereld heeft het staan. Maar bijna standaard vergeten we een eigen tune. Eigen muziek. Bijvoorbeeld voor bij de entree, het binnengaan van de plenaire zaal of bij wisseling van sprekers,...

 2. AI tools voor eventmanagers: Lumen5

  10-07-2023Weer eentje in de serie hoe AI tools jouw leven als eventmanager veel makkelijker en interessanter kunnen maken: Lume5. Een AI video-tool waarbij je heel eenvoudig tekst, blogs en artikelen om kunt zetten in pakkende video's.

 3. AI Tools voor eventmanagers: ChatGPT

  10-07-2023Iedereen heeft ze in zijn of haar omgeving: van die early adopters die een paar jaar geleden al schreeuwden dat we echt op AI en tools als chatgpt in moesten haken. Geen idee, toch? En nu, nu is de hele wereld veranderd, met een donderslag. In de serie AI Tools voor eventmanagers kijken we naar hoe nieuwe AI tools het...

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.