AFAS+Succestival%3A+3000+administratieve+professionals+op+een+festival
Nieuws

AFAS Succestival: 3000 administratieve professionals op een festival

Eerder dit jaar bevestigde het Respons-onderzoek naar de beurzensector het gevoel dat we allemaal al hadden: de bezoekersaantallen van zakelijke events zijn simpelweg minder dan voor corona. In de wereld van de vakbeurzen liepen de aantal terug met zo'n 25 procent. Extra bijzonder dat AFAS, inderdaad dat merk zorgvuldig opgebouwd met events en beleving, bij de vijfde editie van het Succestival 3000 administratieve professionals ontvangt.

Het Succestival van AFAS gooide ooit al eens hoge ogen bij de Gouden Giraffe Event Awards. Vooral omdat uit de 2019 editie van het AFAS Succestival indrukwekkende cijfers kwamen: 3/4 van de bezoekers gaf destijds bijvoorbeeld aan direct met een onderdeel van de opgedane kennis aan de slag te gaan.

Tijdens het Succestival draait alles om ontmoeten. Elkaar ontmoeten, maar vooral ook kennis, inzichten en nieuwe producten ontmoeten. Het kennisfestival is daarmee een magneet gebleken voor de AFAS-klanten. Tussen de 2500 en 3000 van hen komen vandaag naar Leusden.

Je eigen programma
Het team van AFAS dat het event zelf neerzet, deelt het idee achter het festival: "De hele dag kun je kiezen tussen sessies en workshops over de software en krijg je tips om werken met AFAS in één klap nog makkelijker te maken. Maar er is véél meer: zo is er uitgebreid aandacht voor lichaam en geest, jouw persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk veel lol en entertainment. Jij kiest je eigen sessies uit het blokkenschema en stelt zo jouw programma helemaal zelf samen." 

Daarbij heeft AFAS heel bewust de keuze gemaakt het event alleen live aan te bieden. "Kortom: be there!", was dan ook de oproep. Het AFAS Succestival is een gratis kennisfestival voor iedereen die ervoort kiest om met AFAS te werken. "Dat gaat in Nederland om absurd veel mensen. Meer dan 3 miljoen mensen in Nederland hebben met AFAS te maken, bijvoorbeeld voor de verloning. Je zou dus gerust kunnen zeggen dat AFAS een onmisbare schakel is in de levens van veel mensen en onze economie. De mensen die met AFAS werken worden maar wat graag in de watten gelegd en op eigenwijze geinspireerd door de Leusdense softwareleverancier."

Een softwaredeveloper die een razend populair b2b-event organiseert. Saai? "Misschien klinkt dat zo, maar er gebeurt ontzettend veel. Deelnemers werken er aan hun persoonlijke en zakelijke successen en dat richt AFAS op een zeer creatieve en hedendaagse manier in, zoals ook de afgelopen editie:

Vijfde editie: 3000 bezoekers
Elk jaar dat dit evenement wordt georganiseerd, stijgt het aantal deelnemers sterk. Dit jaar is de vijfde editie en komen er 3000 mensen met een administratieve baan naar Leusden om een keuze te maken tussen één van de 120 sessies en workshops op 18 podia. Daarbij zijn er uiteenlopende activiteiten om elkaar te leren kennen, samen te eten en drinken en weer een stuk wijzer huiswaarts te keren. AFAS trekt alle registers open. Een tokkelbaan waarbij deelnemers langs de belangrijkste administratieve jaarmomenten binnen hun werkgebied suizen. Soundhealing met klankschalen - in slaap vallen mag! - en ongeveer het tegenovergestelde: de basics van breakdancing leren van de finalisten van Holland’s Got Talent. Maar ook de Spacebuzz, een levensechte reis naar de ruimte die hun kijk op planeet aarde voorgoed verandert, en een ademsessie die helpt levensdoelen te visualiseren én realiseren behoren tot de meest opvallende events ter plekke.

>> Binnenkort een uitgebreid interview met de marcom-verantwoordelijken bij AFAS

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.