3x nieuwe innovaties en start-ups voor je volgende event

21-06-2019 - Organisatoren zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om een evenement te onderscheiden van de rest. Het moet vernieuwend zijn, innovatief en vooral anders dan de concurrent. Maar naast een gedegen plan van aanpak, een creatief concept en een pakkende invulling kun je met het gebruik van de juiste apps, gadgets of tools al veel impact realiseren. EventBranche.nl zet er weer drie op een rij:

Rebottled
In de glasindustrie worden jaarlijks zo'n 440 miljoen wijnflessen na eenmalig gebruik weggegooid. In het kader van duurzaamheid en het verkleinen van de ecologische footprint, is Rebottled daarom een bedrijf waar iedereen in de horeca- en eventbranche mee zou moeten samenwerken. Zij verzamelen oude wijnflessen en upcyclen deze, middels het doorsnijden, schuren en polijsten van een fles, vervolgens tot wijn- en drinkglazen. Door een deel van het productieproces over te slaan besparen zij grondstoffen, realiseren zij een grote milieuwinst en een nieuw duurzaam product. Wil jij je lege wijnflessen terug zien als drinkglas? Ga naar www.rebottled.nl.B&Bee: de flexibele slaapoplossing voor ieder event of festival
Organiseer je een evenement maar heb je niet voldoende slaapplaatsen, of wil je bezoekers liever niet in een tentje laten overnachten? Dan biedt B&Bee een flexibele en ruimtebesparende slaapoplossing. Stevige, veilige en hippe units die het contact tussen bezoekers ook nog eens stimuleert. Door het handige schakelsysteem ontstaat een kant en klaar honingraat-hotel. De tweepersoonsbedden tover je in een handomdraai om tot een loungebank. Daarnaast is de unit voorzien van verlichting, stopcontacten en een elektronisch slot voor de veiligheid. www.b-and-bee.com

The Laser Sandwich
Een gepersonaliseerd broodje tijdens de lunch of een brownie met je eigen naam, tilt de foodbeleving op een evenement echt naar een hoger niveau. Bij The Laser Sandwich draaien ze daar hun hand niet voor om. Met speciale lasers wordt menig baguette, hamburger of fruitsoort voorzien van de juiste branding of boodschap. Letterlijk een heerlijk moment van interactie!

The Laser Sandwich is nu alleen nog in Amerika actief, maar in Nederland kun je hiervoor terecht bij Trotec. Zij lasermarkeren fruit, groente, brood, vlees, worsten en andere levensmiddelen. www.lasereats.com (USA) www.troteclaser.com (NL)


 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Accuraat Verhuur

  Onze uitstekende service in combinatie met jarenlange ervaring zorgt voor een hoge klanttevredenheid!
 2. Bakx & Meijer Catering

  ‘’Met liefde onze opdrachtgevers ontzorgen door middel van creativiteit, ervaring en gastvrijheid. We zorgen samen...
 3. van der Maarel Eventstyling

  Van der Maarel Eventstyling verhuurt sfeer voor elk type event.
 4. Veldeman

  ‘Challenge our limits’: wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en zoeken steeds naar de beste totaaloplossing op...
 5. The Food Line-up

  Er is een revolutie gaande in event-catering. Niet 1 cateraar maar een line-up van meerdere gepassioneerde chefs en...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners