BEA+World+2018%3A+pak+jij+de+kans+op+een+wereldwijde+eventaward%3F
Persberichten

BEA World 2018: pak jij de kans op een wereldwijde eventaward?

Terwijl er achter de schermen hard wordt gewerkt aan de Gouden Giraffe Event Awards 2018, is het nu tijd voor Nederlands beste evenementen om niet alleen Europa, maar de hele wereld te laten zien hoe goed en effectief onze events zijn. Schrijf je in voor Bea World!

De Best Event Awards World blijven nog een jaar in Portugal. De organisatie koos een verrassende en prachtige locatie: Coimbra in het binnenland van Portugal. De universiteitsstad is van 21 t/m 24 november het centrum van de wereld van eventmarketing en live communicatie. De afgelopen jaren vielen er al vele Nederlandse evenementen in de prijzen. Inschrijven dus!

Door de jaren heen hebben de Best Event Awards de deelnemende bedrijven geholpen bij het vinden van inspiratie en nieuwe ideeën voor hun evenementen. Dit wordt nu erkend als de belangrijkste en meest uitdagende internationale branche-erkenning. Kennis, netwerken en bewustwording zijn de belangrijkste redenen waarom bureaus, opdrachtgevers, oude en jonge professionals zullen toetreden. De Awards Ceremonies en het Festival bieden de mogelijkheid om relaties op te bouwen met peers en influencers, om te leren van experts en marktleiders en om de merkbekendheid te vergroten. In het kader van Bea World Festival, met als doel de volledige waardeketen van de evenementenindustrie te belonen, zullen ook de allereerste jaarlijkse Best Location Awards plaatsvinden om een ​​van de fundamentele ingrediënten voor het succes van een evenement te vieren.

Inschrijven voor BEA World kan nog tot 21 september via www.beaworldfestival.com/event-call-entries/. Inschrijven vergemakkelijkt tevens je deelname voor de Gouden Giraffe Event Awards. De inschrijfprocedure en de vragen in het inschrijfformulier komen namelijk bijna helemaal overeen. Doe je dus liever mee aan de Nederlandse eventawards: kijk dan voor meer informatie en inschrijven op www.gouden-giraffe.nl.

>> Meer informatie over de Best Event Award Festival EN inschrijven

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.