%23BBBQ18%3A+House4Pleasure+trapt+muzikale+line%2Dup+af
Nieuws

#BBBQ18: House4Pleasure trapt muzikale line-up af

De Beach Branche Barbecue is al jaren dé plek waar AT Bookings eventprofessionals kennis laat maken met gearriveerde top-artiesten. Vandaag is de eerste artiest al meteen bevestigd: House4Pleasure. In de komende weken zal EventBranche.nl telkens weer een nieuwe artiest bekend maken!

Over House4Pleasure
In 2011 besloten beste vrienden Hylke van Grinsven (1981) en Pascal van drie (1986) hun liefde voor House-music te bundelen in één act: House4Pleasure. Naast veel draaien op veel verschillende events en festivals, zijn de mannen zelf ook organisator/promotor van het populaire concept ‘Sundaypeople’, wat tenminste 3 x per jaar in Luxor Live, Arnhem plaatsvind.

Afgelopen edities hebben o.a. House legends én vrienden van de Beach Branche Barbecue, Erick E en ROOG, er ook al gedraaid. De mannen geven enorm veel energie en weten dit als geen ander over te brengen naar iedere dansvloer. Hun stijl is een combinatie van groovy, funky, deep- en techhouse. Met eigen bewerkingen en mash-ups, weten ze iedere keer weer een herkenbaar en uniek geluid neer te zetten. Weet je wat; deze mix die zij onlangs hebben gedaan voor SLAM FM ‘spreekt’ voor zich. NJOY!

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.