Oceandiva+London+past+koers+aan%3A+van+regelgevende+strijd+in+UK+naar+groei+in+de+EU
Persberichten

Oceandiva London past koers aan: van regelgevende strijd in UK naar groei in de EU

Amsterdam, 7 februari - Oceandiva, een voorloper in duurzame varende evenementenlocaties, kondigt met enthousiasme de komst aan van haar bekroonde schip 'Oceandiva London' in de EU. Deze strategische beslissing is genomen na aanzienlijke uitdagingen binnen het Britse regelgevende kader.

Ondanks het verkrijgen van het prestigieuze Green Award’s Platinum Label, bleken de combinatie van regelgevende hindernissen en infrastructurele tekortkomingen een onoverkomelijke barrière.

Geconfronteerd met deze onvoorziene uitdagingen in Londen, heeft Oceandiva bewust gekozen voor de positieve energie van de Europese Unie. Deze regio staat bekend om het stimuleren van innovatie en het bieden van een vruchtbare bodem voor duurzame ontwikkeling.

“We hadden de ambitie om met 'Oceandiva London' een transformatie teweeg te brengen in de Londense evenementenscène door middel van ons duurzame initiatief. De terughoudendheid van de stad om haar infrastructuur en regelgeving aan te passen, heeft ons echter tot deze keuze geleid. Dit is voor Oceandiva geen einde, maar een doordachte keuze voor een nieuw begin in steden die innovatie en duurzaamheid omarmen. De introductie van 'Oceandiva London' in de EU biedt onze opdrachtgevers een kans om voorop te lopen in de transitie naar duurzaamheid,” aldus Edwin Petersen, CEO van Oceandiva Group.

De introductie van 'Oceandiva London' in de Europese Unie markeert niet alleen een nieuwe richting voor ons, maar ook een uitnodiging aan steden om deel te nemen aan een beweging richting duurzaamheid en innovatie. We kijken ernaar uit om sterke partnerschappen te smeden met steden die duurzaamheid net zo hoog in het vaandel dragen als wij en die bereid zijn baanbrekende initiatieven te ondersteunen.

We nodigen iedereen uit om deze spannende nieuwe fase met ons te vieren en de unieke mogelijkheden die het bekroonde schip 'Oceandiva London' biedt, te ontdekken. Door samen te werken met partners en opdrachtgevers die onze passie voor duurzaamheid delen, zetten we samen stappen naar een toekomst waarin evenementen niet alleen onvergetelijk zijn, maar ook een positieve impact hebben op de wereld om ons heen.

Terwijl we deze nieuwe richting inslaan, zijn we ook bezig met het ontwikkelen van een nieuwe naam die de essentie en de vernieuwde focus van ons schip beter weerspiegelt. De aankondiging van onze nieuwe naam, die binnenkort zal plaatsvinden, is een belangrijk onderdeel van deze reis en we kijken ernaar uit om dit nieuwe hoofdstuk samen met jullie te beginnen!

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.