Een derde van de Engelse eventmanagers verwacht dit jaar nog live events

24-09-2020 - EVENEMENTEN CORONA - Aan de vooravond van de volgende editie van de EventBranche Crisis Monitor komen de collega's van Access All Areas met een onderzoek onder Engelse eventprofessionals: 32% verwacht dat er in Q4 van 2020 weer live events georganiseerd gaan worden.

Tijdens het UKickstart evenement, een hybride event voor eventprofesssionals, werden 1419 eventprofessionals ondervraagd. Bij 32% stonden weer live events in de planning voor het eind van 2020. De totale verdeling zag er zo uit op bais van de vraag wanneer verwacht je weer de eerste live events te organiseren:

Q4 2020 - 32%
Q1 2021 - 29%
Q2 2021 - 30%
Q3 en later - 9%

Acces All Areas citeerde in haar berichtgeving Tracy Halliwell, directeur van toerisme, conventies en major events bij Londen en Partners: "Het is een groot bewijs van de kracht van live-evenementen dat er zo'n sterke wil is om ze zo snel weer op gang te brengen; en zo'n sterke vraag van ons publiek om deel te nemen."

>> Lees het volledige artikel: 32% OF UK EVENT PROFESSIONALS EXPECT LIVE EVENTS TO RETURN IN Q4 2020

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

•  Entree netwerk-evenementen van EventBranche*
•  4 keer per jaar het EventBranche Magazine
•  4 keer per jaar een kennisdossier
•  Plaats jouw eigen nieuws
•  Korting op het plaatsen van vacatures
•  Bedrijfsvermelding op www.evenementorganiseren.nl.

*uitgezonderd o.a. Gouden-Giraffe, de BeachBrancheBarbecue. Voor enkele evenementen naast onze 4 reguliere bijeenkomsten vragen wij een entree- of ticketfee.

 

LEES HIER UITGEBREID WAT HET LIDMAATSCHAP INHOUDT

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners