Gouden+Giraffe+2021%3A+ESC+Congress+2020+The+Digital+Experience
Cases

Gouden Giraffe 2021: ESC Congress 2020 The Digital Experience

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Prachtige cases, liefst 70 in getal, doen deze editie een gooi naar de Gouden Giraffe Event Awards. Op EventBranche.nl vind je van alle cases de feiten en cijfers. Dit is ESC Congress 2020 The Digital Experience.

ESC Congress 2020 - The Digital Experience

Opdrachtgever: European Society of Cardiology
Categorie: Congressen en Kennis Events
Bureau: Live Legends
Fysiek of online event: online
Jaar: 2020
 
Korte omschrijving:
Het ESC congres is wereldwijd het grootste event op het gebied van cardiologie. Hart- en vaatziekten zijn de nummer 1 doodsoorzaak in Europa. Een serieuze zaak en er moet veel aandacht aan worden geschonken om deze ziektes terug te dringen. Tijdens het congres wordt kennis en inspiratie met elkaar gedeeld om dit voor elkaar te krijgen.

Doelstellingen:
De hoofddoelstelling is om hart- en vaatziektes als nummer 1 doodsoorzaak terug te dringen. In Europa zijn er 4 miljoen sterfgevallen per jaar. Het kost de economie van de EU naar schatting jaarlijks 210 miljard euro. Alles wat het ESC doet, en dus ook het ESC congres, draagt bij aan de verspreiding van kennis ter preventie, diagnose en behandeling van hart- en vaatziekten. Het stelt professionals in staat om betere zorg te verlenen aan patienten.

Impact en effect:

Normaal gesproken komen er 30.000 mensen bij elkaar tijdens een fysiek congres, nu werd het online door 110.000 personen bijgewoond. Er zijn volledig nieuwe markten geopend voor het ESC zoals de Zuid-Amerikaanse markt waar een grote toestroom aan deelnemers vandaan kwam. Belangrijke winst was dat ook na het event on-demand informatie beschikbaar is gebleven, bijv. de keynotes, die worden voortdurend geraadpleegd in de kennisdatabase van ESC. Dit heeft al 4 miljoen views/impressies opgeleverd.Stem op jouw favoriet

Ook dit jaar is er weer een Gouden Giraffe Event Awards Publieksprijs. Waar de Giraffen uitgereikt worden aan de hand van experts in de jury, draait het bij de Publieksprijs om het aantal stemmen. Wie had het meest creatieve concept, zowel met als zonder RIVM-maatregelen. Twee events worden deze editie dus beloond en jij bepaalt:

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.