Gouden+Giraffe+2021%3A+Bring+Your+Mother+To+Work+Day
Cases

Gouden Giraffe 2021: Bring Your Mother To Work Day

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - De Gouden Giraffe Event Awards 2021 kent maar liefst 71 ingeschreven cases. De komende dagen publiceren we ze 1 voor 1 op EventBranche.nl. In de categorie Interne Events & Teambuilding organiseerde Sanoma het Bring Your Mother To Work Day event. Een kijkje in de keuken van de grootste uitgever van Nederland, voor moeders (en vaders) van Sanoma werknemers.

BRING YOUR MOTHER TO WORK DAY

Opdrachtgever: Sanoma Media Netherlands B.V.
Categorie: Interne events & Teambuilding
Fysiek of online event: Fysiek
Jaar: 2019

Korte omschrijving:
Senior technical application manager, blockchain consultant... tegenwoordig hebben we functies waar de meeste moeders zich niets bij kunnen voorstellen. Hoewel zij vaak eindeloos hebben geluisterd en geadviseerd én zij de drijvende kracht zijn achter de studiekeuze van hun kind, blijkt dat veel moeders niet weten wat hun kind precies doet voor de kost. Voor Sanoma een goede reden om een Bring Your Mother to Work Day (BYMTWD) te organiseren. Of in gewoon Nederlands: Neem Je Moeder Mee Naar Je Werk Dag. Met aansluitend een Libelle Nieuwscafé met Jörgen Raymann als special guest.Hoofddoelstelling:
De belangrijkste doelstelling van dit interne evenement was om zoveel mogelijk moeders een kijkje in de keuken te geven van de grootste uitgever van Nederland. Om moeders te laten zien wat er binnen Sanoma gebeurt, maar ook om eindelijk eens de werkplek van haar zoon of dochter te bekijken en meer te weten te komen over zijn/haar werkzaamheden. Subdoelstelling was om moeders te enthousiasmeren voor alle Sanoma titels: met 180 nieuwe brand ambassadors tot gevolg!

Effect & Impact:
Chief Human Resources Officer Sanoma Gieta Veersma was vanaf het begin af aan enthousiast voor het BYMTWD-initiatief dat vanuit Libelle kwam. ’’Het doet me gelijk denken aan mijn moeder, en hoe fantastisch ze dit gevonden zou hebben.‘’ En inderdaad: de moeders spraken er nog weken over, met familie, vrienden en kennissen.

Bring Your Mother to Work Day is een kleinschalig, sympathiek feel good evenement dat alle doelstellingen heeft overtroffen, te weten het creëren van begrip en saamhorigheid, met als bijvangst 180 nieuwe brand ambassadors. 


 

Learn from the Best: kijk mee met de 70 beste events van Nederland

Op 20 en 21 april presenteren alle ingezonden cases zich voor de Gouden Giraffe Jury. Dat gebeurt online binnen het NetworkTables Platform. Per categorie kunnen de experts in de jury hun vragen stellen. Een ongekende kans om bakken en bakken aan inspiratie op te doen van zowel online als fysieke events. Je kunt er online als publiek bij zijn. Al onze leden hebben hebben daar een uitnodiging voor gekregen. Ben je geen lid, maar wil je wel in 2 dagen super geinspireerd raken, stuur dan een mail naar Elin en word alsnog lid: elin@eventbranche.nl ovv 'LFTB meekijken'.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.