VanVelzen topartiest op Beach Branche Barbecue 2016

24-06-2016 - BBBQ16 - De Beach Branche Barbecue heeft inmiddels al weer een gastenlijst van 450 eventprofessionals. Nog een reden om maandag 4 juli bij Strandclub WIJ in Scheveningen aanwezig te zijn om met honderden collega's feest te vieren? Nou die hebben we: VanVelzen komt optreden! En ook qua DJ's komt de top van het DJ-gilde met Erick E en ROOG.

>> INSCHRIJVEN BEACH BRANCHE BARBECUE 2016 

VanVelzen
(Roel) VanVelzen is in 2006 voor het eerst te horen met zijn debuutsingle ‘Baby Get Higher’. De veelzijdige muzikant maakt direct een blijvende indruk. Nu – drie albums, zestien singles, vijf awards, een Gouden Harp, twee theatertours en oh zo vele optredens verder – is hij niet meer weg te denken van radio, televisie, en festivalpodia.

En het blijft niet bij zingen en liedjes schrijven alleen; samen met zijn band staat hij garant voor een vlammende liveshow. Niet alleen vóór, maar vooral ook mét zijn publiek deelt hij zijn muzikale energie. VanVelzen verwoordt zijn ervaringen altijd in pakkende songs.

ROOG & Erick E B2B: gepresenteerd door LIWYN & AT Bookings
ROOG en Erick E zijn al jaren aan elkaar gewaagd. Sinds de zomer van 2005 hebben ROOG & Erick zonder uitzondering bij ieder optreden de grondvesten van clubs, festivals en stranden doen trillen.

Voordat ze besloten de krachten te bundelen waren Rogier van Bueren en Erick Eerdhuijzen ieder voor zich al uitgegroeid tot de absolute top in clubland. Ze draaien graag samen waarbij zij elkaar muzikaal perfect aanvullen. Naast hun populaire Housequake concept waarbij hun set wordt ondersteund met visuals en vocalen, draaien de heren de afgelopen jaren regelmatig als ROOG & Erick E B2B. Ze leveren de heerlijkste House sets af met opzwepende beats; gegarandeerd feest!
 


Koop nu uw kaarten gemakkelijk via onze registratiepartner DeRegistratiebalie en verzeker uzelf van een dag vol sportactiviteiten, eten, drinken en topentertainment tijdens het grootste bedrijfsuitje voor evenprofessionals.

>> INSCHRIJVEN BEACH BRANCHE BARBECUE 2016 

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners