Nieuwjaarsborrel afgeladen met 480 eventprofessionals

15-01-2016 - EVENTBRANCHE NIEUWJAARSBORREL - De nieuwjaarsborrel van EventBranche.nl in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam wordt een prachtig moment om het jaar van het evenement in te luiden, de onderscheidende locatie te beleven en te netwerken. Inmiddels zijn de inschrijvingen gesloten en is het netwerkevent vol!

Tijdens de Nieuwjaarsborrel van EventBranche.nl op maandag 18 januari in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam krijgen de aanwezigen de kans om 3 vliegen in één klap te slaan:

1. Van Nelle Fabriek: werelderfgoed met een eigen snelweg
De Van Nelle Fabriek in Rotterdam staat op de UNESCO Werelderfgoed lijst en is daarnaast een evenementenlocatie die durft anders te zijn. 18 januari is dan ook een prachtige gelegenheid om de locatie te beleven. Daarbij pakt fabrikant en leverancier van eventmeubilair Flexfurn flink uit met een live showroom van hun meubelaanbod. En het wordt ook een culinair hoogstandje met maar liefst 3 partycateraars: Cuisine on Tour, Ma Guise en Van der Linde.

2. Met eventprofessionals het nieuwe jaar inluiden
De EventBranche Borrel in de Van Nelle Fabriek is dé nieuwjaarsborrel voor eventprofessionals. Een mooi moment om al netwerkend het nieuwe jaar gezamenlijk in te luiden. En u weet het: 2016 wordt het jaar van het evenement.

3. De nieuwe standaard in business events
Het inhoudelijke gedeelte wordt dit keer verzorgd door Rens de Jong en Buzzmaster. Met inspirerende ondernemers kijken we samen met u naar de nieuwe standaard van ondernemen en de nieuwe standaard in business events.


 


Onderstaande eventbedrijven zijn partner van de EventBranche Nieuwjaarsborrel:

 

 

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners