NetworkTables maakt brancheborrel nog meer netwerkevent met connect sessies en kennistafels

07-03-2017 - BRANCHEBORREL EVENEMENTENLOCATIE - De EventBranche Borrel bij Worldhotel Wings op 20 maart 2017 wordt een mooie editie die perfect aansluit bij het opgewaardeerde uitgebreide servicepakket dat EventBranche haar leden biedt in 2017. Zo belooft het platform tijdens de EventBranche Borrels in 2017 een effectievere combinatie tussen kennis en netwerk.De juiste mensen ontmoeten is vaak het belangrijkste doel voor deelname aan een evenement. Maar waar het voor nieuwkomers vaak ongemakkelijk is om nieuwe contacten te leggen in een ‘ons kent ons branche’, trekken de bekende gezichten vanzelfsprekend naar elkaar toe. In samenwerking met het Nederlandse event-technology bedrijf NetworkTables.com zorgen we ervoor dat beide groepen effectief netwerken op basis van interesse en behoefte; om zo een meerwaarde te creeren voor iedereen. Om die reden zijn er tijdens de aankomende brancheborrel twee nieuwe netwerk-concepten toegevoegd: 1on1 connect sessies & netwerktafels.

1on1 connectsessies
Voor nieuwkomers wordt er voorafgaand aan het reguliere programma een uur lang voorzien in netwerken onderling én de kennismaking met bestaande leden door middel van één op één connect sessies. Nieuwkomers vragen via het online systeem van NetworkTables vooraf meetings aan bij bestaande leden, welke vervolgens de aanvragen accepteren/weigeren. Het resultaat: een persoonlijk schema waarin je precies kunt zien wie je waar & wanneer gaat ontmoeten. Dit concept garandeert vijf nieuwe contacten in de eventbranche binnen één uur. Aansluitend vindt de netwerkborrel plaats.

NetwerkTafels
De netwerkborrel wordt verrijkt met diverse kennistafels waar in kleine kring kennis wordt gedeeld en genetwerkt. De bezoeker heeft vooraf online inzicht in de onderwerpen, kan zien wie er aan tafel zit, en is dus in de gelegenheid om op basis van kennis of netwerk aan te schuiven bij een tafel. 'Het concept slaat aan want 4 uur na het uitsturen van de uitnodiging zaten alle netwerktafels al vol', zegt Robin van Leeuwen van EventBranche.nl. 
Wil je ook een tafel hosten? Neem dan contact op via robin@eventbranche.nl
Voor je kennis, netwerk en promotie zit je in 2017 goed als lid van EventBranche!
Bent je nog geen lid maar wil je ook graag een keer kennis komen maken met ons netwerk? Stuur dan een email naar elin@eventbranche.nl en kom naar de EventBranche Borrel op 20 maart bij Worldhotel Wings in Rotterdam.

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners