EventBranche Borrel Paleis Het Loo: inschrijving geopend voor abonnees

14-11-2012 - EVENTBRANCHEBORREL - De laatste EventBranche Borrel van 2012 is op maandag 10 december in de koninklijke sferen van Paleis Het Loo. Daar moet u natuurlijk bij zijn. De inschrijving is inmiddels geopend, maar let wel: de komende periode hebben abonnees het alleenrecht om in te schrijven.

Een aantal van u ontvangt wel regelmatig onze bladen, maar krijgt geen vooruitnodigingen voor onze brancheborrel. Dat betekent dat u in ons circulatiebestand zit: u zult regelmatig bladen blijven ontvangen, maar u bent geen abonnee en dus ontvangt u ook geen persoonlijke uitnodiging voor de brancheborrel. Alleen als u persoonlijke brancheborreluitnodigingen ontvangt weet u zeker dat u abonnee bent.

Wilt u ons steunen en het mogelijk maken dat wij bladen blijven maken en u op onze brancheborrels kan blijven netwerken? Neem dan nu nog een abonnement voor 99,- euro (ex BTW). Niet alleen ontvangt u dan direct de inschrijvingsmogelijkheid voor de brancheborrel op Paleis Het Loo, maar hoort u bij de eerste vijf aanmeldingen dan ontvangt u ook nog eens het laatste trendboek van Adjiedj Bakas.

Wat moet u doen? Stuur een mail met uw naw gegevens ovv 'Ja, ik word per direct abonnee' naar robin@eventbranche.nl U krijgt dan binnen 24 uur een bevestiging, een uitnodiging voor de EventBranche Borrel en u hoort direct of u ook nog eens het boek van Bakas ontvangt.

1 Reacties

Geachte heer/mevrouw,

Graag zou ik een keer vrijblijvend aanwezig zijn op een van uw netwerkborrels. Dit om te kijken of ik voldoende waarde heb en kan toevoegen.

Is dat mogelijk en zo ja wanneer?

Hoor graag.

Met vriendelijke groeten,
Joris van Diepen
Joris van Diepen @ 14-11-2012 21:34 uur

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners