EventBranche Borrel op 1 mei bij Holland Evenementen Groep

25-04-2017 - EVENTBRANCHE BORREL - Een bijzondere EventBranche Borrel bij één van de meest ondernemende locaties van Nederland: de Holland Evenementen Groep. De multifunctionele locatie laat de honderden eventprofessionals hun locatie met evenementenhal, eigen strand, beachclub en de diverse labels zien. Anders dan anders en ideaal om te netwerken en de locatie te bezichtigen.


>> Aanwezig zijn op de EventBranche Borrel op 1 mei?
Inschrijven en het complete programma


 
Holland Evenementen Groep
Holland Evenementen Groep is een multifunctionele locatie midden in Nederland van 27 hectare met een eigen strand, beachclub én nieuw ingerichte evenementenhal van 1.800 m2 groot: The Tube. Vanuit deze locatie voeren zij de labels: WipeOut, EscapeRoom XL, Beldert Beach, WipeOut Kids, Women Events, TukTuk.nl en de nieuwste aanwinst: The Almost Impossible GameShow! Met deze opzet bieden zij mogelijkheden voor alle soorten evenementen. Of het nou binnen of buiten is, actief of juist ontspannend, feesten of formeel, in de zomer of tijdens de winter... zij hebben programma’s met voor ieder wat wils en onder elke weersomstandigheid.

EventBrancheBorrel 1 mei
Holland Evenementen Groep is de afgelopen jaren gegroeid tot een van de grootste evenementenlocaties van Nederland. Tijdens de EventBrancheBorrel worden de deuren letterlijk en figuurlijk opengezet om dit te komen bekijken, horen én - voor wie wilt - doen! 

TIP: kom op tijd te en pak de volle middag mee, maar kom minimaal op tijd voor de aftrap van de borrel met een korte presentatie van directeur/eigenaar Patrick Janssen over: ‘Het succes van WipeOut!’. 
 
LET US WOOOOOW YOU!
Wooooow! Is de nieuwe pay-off van de Holland Evenementen Groep en dat is ook precies het plan tijdens de brancheborrel! Het team van Patrick Janssen wil jou gaan verbazen, verrassen en…  je écht WoooooW-gevoel geven! Dus kom en ontdek deze verborgen parel in de Betuwe.

1 Reacties

Altijd leuk en goed om te netwerken, die eventbrancheborrels. Jammer dat je de parel in de Betuwe pas na een paar klikken kunt vinden. Vandaar misschien de tekst 'deze verborgen parel'.
Henk Penseel @ 25-04-2017 16:27 uur

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners