EventBranche Borrel niet voor niets naar Brabant...(bijna vol)

21-03-2014 - EVENTBRANCHE BORREL - The Financial Times heeft Brabant onlangs uitgeroepen tot de regio met de beste investeringsstrategie van heel West-Europa en de stad Eindhoven blijkt na Londen en Helsinki de stad met het beste investeringsklimaat. Kortom: Brabant is booming! De 2e EventBranche Borrel van 2014 vindt daarom dan ook plaats in het bourgondische Zuiden en wel in de spiksplinternieuwe locatie Classic Park te Boxtel. Thema voor deze editie: ‘Brabant Timmert aan de Weg!’

Classic Park, gelegen aan de A2, beschikt over een uniek museum met meer dan 120 klassieke en exclusieve auto’s en meerdere congres- en eventruimtes. Met 6000 m2 bebouwde oppervlakte en capaciteit van 5 tot 5000 personen een ambitieus project in deze tijd. EventBranche en Classic Park laten event professionals tijdens de EventBranche Borrel daarom graag kennismaken met deze bijzondere locatie èn met de ambitie en gastvrijheid van Brabant. Classic Park opent haar deuren officieel pas in het Paasweekend, maar als genodigde voor de EventBranche Borrel krijgt u alvast een ‘sneak preview’ op 17 april.

Voor deze editie is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus zorg dat u er op tijd bij bent. Na 1 week is het maximum aantal inschrijvingen al bijna bereikt. Voorlopig kunnen alleen abonnees zich inschrijven op EventBranche LIVE, mochten er aan het eind van het inschrijftraject nog plekken over zijn, dan start de vrije inschrijving. Het is echter aan te raden om een abonnement af te sluiten voor persoonlijke uitnodigingen voor al onze Brancheborrels.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners