EventBranche Borrel Haarlem: Lichtfabriek decor voor geslaagde borrel

20-06-2012 - EVENTBRANCHE BORREL HAARLEM - Er zijn EventBranche Borrels die georganiseerd worden in een locatie, maar sinds afgelopen maandag zijn er ook brancheborrels die plaatsvinden binnen het 'decor' van een locatie. Met het industriele rauwe uiterlijk van de Lichtfabriek in Haarlem kwamen zowel het plenaire deel als de muzikale borrel volledig tot haar recht.

>> Bekijk de foto's van Photonic.nl
>> Video van het plenaire deel
>> WKR-vragenloket


 

Met Haarlem Marketing, de Lichtfabriek en namens EventBranche.nl Robin van Leeuwen als organisatieteam, werd de borrel in Haarlem een samenspel tussen liefst 18 partijen. Onder meer het uitdelen van gepersonaliseerde Pokens bleek een schot in de roos. De vele tientallen eventprofessionals konden zo met een simpel aanraking elkaars gegevens uitwisselen of op de PokenWall info verzamelen over de borrelpartners.

Met twee topbands 'Alderliefste' en 'Rilan en de Bombardiers' was de muzikale omlijsting ook van topniveau. Voor de muziekliefhebbers en potentiele boekers helemaal goed, voor een enkele borrelaar op iets te hoog geluidsniveau, maar ook daar was in voorzien: buiten kwamen veel netwerkers bijeen. Met prima catering, decoratie en veel interessante gesprekken, gaat de borrel in de Lichtfabriek Haarlem de boeken in als zeer geslaagd.
 

Werkkostenregeling
Het plenaire deel over de werkkostenregeling trok al bijna 200 van de 300 aangemelde gasten. Helaas kwam het totaal van de bezoekers niet boven de 250 uit. 'Er was een aantal branchegenoten dat zich netjes afmeldde op de dag zelf. Wij zijn ons er zeer van bewust dat het eventvak hectisch kan zijn, dus met een correcte afmelding hebben wij daar geen enkel probleem mee. Maar in dit geval hebben we diverse eventprofessionals moeten weigeren omdat het maximum aantal van 300 bereikt was. Dat je dan als collega het lef hebt om gewooon niet op te komen dagen, zelfs na een no show-mailing op vrijdag....dat vind ik ontzettend asociaal.' 

Alle partners:
Media Centrum Hilversum /Journaal op Maat
Event Assist
Photonic
Kronenburg
Livingston
Trigion
Haarlem marketing
De Lichtfabriek
ShowEquipment
Jopenbier
De Buzz
Vinites
Van Empelen
2 Nice
Serve Verhuurservice 
B2Music
Deloitte
SendSteps
Poken
 

1 Reacties

Met belangstelling gelezen hoe de eventwereld rondom Haarlem zo'n beetje in elkaar zit.

Kom me bij de volgende meeting melden.

Ik ben dga van Ledboxx, het vroegere Textbox en wij zijn gespecialiseerd in grotere ledschermen die bij uw events kunnen worden ingezet.

Met en zonder content. Met, wil zeggen, videowerk, DTP, live registratie tot 4 camera's.

Ik sluit mij graag aan.

Dick Kuypers
Dick Kuypers @ 05-07-2012 12:29 uur

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners