EventBranche Borrel Carré: 'Wat een ongelooflijke locatie'

06-02-2013 - EVENTBRANCHE BORREL - Koninklijk Theater Carré presenteerde zich afgelopen maandag definitief als zakelijke evenementenlocatie. De 350 gasten van de EventBranche Borrel lieten zich verrassen door het bekende theater dat als evenementenlocatie haar allure behoudt, maar als 125-jarige locatie voor de zakelijke markt een surprise bleek.

(In de nieuwsbrief van vrijdag een uitgebreid foto- en videoverslag)

In de piste van Carré zorgde acrobatische entertainment tot twee keer toe voor oehs en aahs. Tijdens het openingswoord maakte directrice Madeleine van der Zwaan nogmaals duidelijk dat de deuren van Carré meer dan ooit openstaan voor zakelijke evenementen en boekingen. Vervolgens werd afscheid genomen van vaste borrel partner Photonic.nl. De eventfotografen worden vanaf nu vervangen door BK2 en Mister GreenScreen.

EventBranche.nl zelf twijfelde lange tijd of een debat wel of niet zou slagen voorafgaand aan een Brancheborrel. Lastig om voor de diversiteit onderwerpen te vinden waar iedereen wel wat over wil zeggen. Na een moeizaam begin kwam uiteindelijk toch een levendige discussie op gang. Veel branchegenoten melden zich na afloop om de volgende keer mee te denken. 'We wilden iets op gang brengen en dat is gelukt. Mooi dat toch een groot aantal branchegenoten de discussie aangingen en de 'experts' die met de billen bloten wilden, dank daarvoor. Mooi ook om te zien dat een interactieve tool als Sendsteps dan zorgt voor veel reactie', aldus organisator Robin van Leeuwen van EventBranche.nl.

Na afloop van het debat stroomden de honderden gasten de piste in om te netwerken, rondleidingen te nemen en te genieten van de catering door Van Dam Catering. Een rondgang langs een groot aantal borrelaars zorgde voor een gedeelde mening: 'wat is Carré een indrukwekkende locatie'. De borrel kwam ook dit keer weer tot stand door de samenwerking van een groot aantal bedrijven:

- Héman
- Hotel Arena
- Koninklijk Theater Carré
- Rederij Belle
- Sendsteps
- Smits Light & Sound
- Stardust Circus International BV
- Teunis Veenema Bloemsierkunst
- Twinkelz
- Van Dam Catering
- Veuve Cliquot
 

Onze vaste partners:
- BK2
- EventAssist
- Kronenburg
- Master in EventManagement
- Mr. Green Screen
- Media Centrum Hilversum
- Poken
 

 

9 Reacties

Laat ik dan de eerste zijn om Sjoerd en zijn mensen te bedanken voor de inspirerende bijeenkomst. Interessant, vernieuwend op een prachtige locatie met prima verzorging. Wat wil een event nog meer;-)
Peter Zaal @ 06-02-2013 12:52 uur
Vorig jaar november nog een prachtig evenement mogen organiseren in deze historische en prachtige locatie. Het was werkelijk een feest voor iedereen om daar te mogen werken. Echt uniek en dus zeker een aanrader als locatie.
john den hollander @ 06-02-2013 13:37 uur
Was erg motiverend om in Carre een brancheborrel mee te maken. Bedankt voor jullie inspanningen!
Rob den Hartog @ 06-02-2013 13:40 uur
Mooie borrel, Carre is en blijft schitterend!
Jordi Wallenburg @ 06-02-2013 14:01 uur
Prachtige lokatie niet alleen voor theater ook voir seminars en zakelijke bijeenkomst en onze eventbrancheborrel met debat. Onwennig mee denken en praten in onderwerpen die ons aller aangaan wijt ik aan afstand van de microfoon. Events interactief zaal activiteit sneller teweeg brengen heb ik conceot..tools voor..niet dat je ff twittert of smst..nee veel directer nog..lets meet..al kwam dit met het borrelen sowieso goed. Denk wel dat hij er uit debat of congress meer te halen is.. Via energie boost..my concept als de branche er rijp voor is.. want waar blijft de vernieuwing? Bewust 'zijn' is de trent morge.
urja van tongeren @ 06-02-2013 14:30 uur
Mooie locatie mooie borrel leuk debat, al hoewel evenementen boeken blijft face too face werk, Dit is praktijk werk en beleving!
Wim ten Hove @ 06-02-2013 14:36 uur
Het was een enerverende bijeenkomst die vanaf het begin tot het einde perfect verliep en was georganiseerd. Complimenten!
Zonnige groet van Aly (gemeente Hellendoorn)
Aly van Leussen @ 06-02-2013 15:47 uur
Prachtige locatie, leuke borrel!
Erick Verlee @ 07-02-2013 09:58 uur
Namens het EventBranche-team, grote dank aan alle partners en bovenal Carré. Ook wij hebben heel erg genoten. Zijn erg blij met de mensen die het debat aan wilden gaan en ook erg blij met alle meedenkers die na afloop met prima suggesties zijn gekomen. Dat geeft een heerlijk gevoel!
Sjoerd en de rest van EventBranche.nl
@allemaal @ 07-02-2013 19:48 uur

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners