Brancheborrel+Circuit+Zandvoort%3A+een+kijkje+in+de+gastvrije+racekeuken
Nieuws

Brancheborrel Circuit Zandvoort: een kijkje in de gastvrije racekeuken

Afgelopen maandag vond de tweede EventBranche Borrel van dit jaar plaats bij Circuit Zandvoort. Met niemand minder dan Prins Bernard van Oranje als spreker, een vliegende ronde langs diverse VIP-lounges, racen over het circuit voor de happy few én een zonnige netwerkborrel was het een geslaagd event. ‘Bedankt Circuit van Zandvoort voor het kijkje in de keuken en de gastvrijheid! Een geslaagd evenement op een wel heel inspirerende locatie!’, aldus één van de bezoekers.

Ondanks de files richting het circuit i.v.m. een ongeval was de brancheborrel een succes zegt een bezoeker: 'Het was het wachten méér dan waard'. Het weer, de racebeleving, de toepasselijke catering en de setting; alles klopte. Het plenaire programma werd geopend door Robert van Overdijk (nieuwe directeur van Circuit Zandvoort) die met zijn ervaring bij Libéma veel kan bijdragen aan de positionering van het circuit als zakelijke eventlocatie. Vervolgens sprak Bernard van Oranje over de kansen van Circuit Zandvoort als onconventionele locatie met een duidelijk statement: 'opdrachtgevers en organisatoren willen geen events meer in een hotel'. De eventmanager van Jumbo haakte lastminute af waardoor het stukje kennis tijdens het plenair helaas wegviel. Maar wethouder Gerard Kuiper vulde dit met een vlotte babbel aan door een kijkje in de keuken te geven van het evenementenbeleid in Zandvoort.

Het plenair programma vloeide vervolgens over in een verrassend vervolg. Onder de stoelen van iedere bezoeker zat een envelop met een winnend nummer om zelf te racen over het circuit. Vol adrenaline stapte de winnaars de raceauto's in terwijl de rest van de bezoekers vanaf de pitstraat en de lounges toekeken. Onder begeleiding van gridgirls werden tijdens de Vliegende Ronde nog het MediaCentre, Bernie's Bar & Kitchen en de VIP-lounges van Redbull, Mercedes en Heineken laten zien. In bijna iedere ruimte was wel iets te beleven zoals een Moët tasting, het wisselbanden-spel of een proeverij van de bekende Bernie's Burgers. Aansluitend vond de netwerkborrel plaats in de Paddock Club waar Vermaat, op het circuit ook wel bekend onder de vlag van Circuit Hospitality, uitstekende catering verzorgde.

Reactie van één van de bezoekers aan de brancheborrel:
'I have to honestly say that organizing a session in the famous Tarzan corner on the Circuit, where several cars and bikes pass by during the presentation is unique. Thank you Eventbranche.nl and EvenementOrganiseren.nl for this network event and Vermaat for the amazing food and drinks!'

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.