BeachBrancheBarbecue hard op weg naar wereldrecord

16-06-2017 - BEACHBRANCHEBARBECUE #BBBQ17 - Het was in het begin vooral wishful thinking, maar het begint er nu toch wel heel erg op te lijken: we gaan richting een record. Al 450 eventprofessionals staan op de gasten van het grootste, leukste en meest interessante netwerkfeest in de eventbranche: de beachbranchebarbecue op 3 juli bij strandclub WIJ. Het leidde tot dit persbericht.

19e editie van strandfeest voor eventprofessionals en opdrachtgevers:

BeachBrancheBarbecue hard op weg naar wereldrecord
 

SCHEVENINGEN – Het is een fenomeen in de Nederlandse eventbranche: de BeachBrancheBarbecue. Op maandag 3 juli bij strandclub WIJ in Scheveningen is de 19e editie van dit feest voor eventprofessionals en opdrachtgevers. De #BBBQ17 is hard op weg om een wereldrecord te breken.

Het concept voor hét feest voor eventprofs en opdrachtgevers is even simpel als vertrouwd: de eerste maandag van juli (dit jaar 3 juli), honderden eventprofessionals die eerst gaan volleyballen of deelnemen aan Expeditie Deluxe op het strand om vervolgens deel te nemen aan het grootste netwerkfeest van de Nederlandse eventbranche.

Ruim 600 eventprofs
‘Vorig jaar genoten 600 eventcollega’s en opdrachtgevers van hun eigen feestje. Even een dag en avond niets zelf organiseren, maar genieten van lekker eten, drinken, activiteiten én topentertainment. Ook dit jaar hebben we dankzij de samenwerking met AT Bookings al weer een absolute AAA-act vast weten te leggen: Van Dik Hout. We kijken daarom ook enorm uit naar maandag 3 juli om samen het vak te vieren op het strand. Geen inhoud, geen kennis, maar wel netwerken en samen zijn. Samen de eventbranche zijn, mooier kan toch niet!’, aldus Sjoerd Weikamp, Mark Wichmann en Robin van Leeuwen van organisator EventBranche.nl.

‘Oh en dat wereldrecord? Ja, we hebben inmiddels telefonisch contact gezocht met het Guinness Book of World Records. In het online inschrijfformulier konden we onze recordpoging namelijk niet kwijt: ‘Het allergrootste netwerkfeest met beachvolleybal, eten, drinken en topentertainment in de eventbranche op het strand ter wereld’ is ook wel een beetje een buitencategorie. Maar inmiddels staan er ruim 3 weken voor het evenement al meer dan 400 eventprofessionals en opdrachtgevers op de gastenlijst. Helemaal te gek dus! Stiekem hopen we op 750 deelnemers. Gewoon omdat we met EventBranche.nl die dag 7,5 jaar bestaan en we dat graag vieren met zo veel mogelijk eventprofs!’, aldus het team van EventBranche.nl.


Inschrijven? Dat kan als individu, met een volleybalteam, of zelfs met je hele bedrijf. Alle info op www.beachbranchebarbecue.nl 


 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners