BeachBrancheBarbecue 2013: weer een nieuwe artiest!

07-06-2013 - BBBQ 2013 - De BeachBrancheBarbecue 2013 belooft net als de voorgaande jaren weer het ideale afsluitingsevenement, van het eerste deel van het evenementenseizoen te worden. Dankzij Het Boekingsburo.nl en Extended Music komt er weer een keur aan artiesten voorbij bij Carlton Beach Club. Vandaag weer een nieuwe opvallende artiest voor de playlist.

>> INSCHRIJVEN BBBQ 2013 EN MEER INFORMATIE

Sven Hammond Soul
Het Boekingsburo.nl over Sven Hammond Soul: 'Bestaat er een lekkerder instrument dan het Hammond Orgel? Na het luisteren van deze muziek weet je zeker van niet. Jaren zestig pop, vuige funk tot een cover van The Prodigy - alles komt er uit: stampend, zwetend en raggend, onder de vakkundige handen van Sven Hammond. Het ene moment zit je in de Copacabana nachtclub in New York te kijken naar danseressen met veel veren en glitters, en een zanger met opengeknoopt hemd die staat te galmen alsof ze het buiten ook moeten horen. Vervolgens dans je op een streetparade in New Orleans, gelijk daarna duik je middenin een kolkende, doorgedraaide massa cyberpunks in een afgelegen pakhuis. Pas op, want je bent ook nog getuige van een zeer funky revolverheldenduel in een hete woestijn.'

De artiestenlijst:

- ROOG
- Floortje Smit
- Dennis van der Geest
- Electric Heroes
- Sven Hammond Soul
- ?
 

De BBBQ 2013 is het ideale bedrijfsuitje voor de eventbranche. Kom met uw team, geniet van het entertainement, de locatie, volleybal mee, netwerk, vier feest en beleef gewoon een heerlijk dag en avond. Dus schrijf snel in, want de inschrijving is inmiddels de 200 ruim gepasseerd.

>> INSCHRIJVEN BBBQ 2013 EN MEER INFORMATIE

 

BBBQ 2013 wordt mede mogelijk gemaakt door: 


 

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners