Arjan Vergeer en internationale spreker op EventBranche Nieuwjaarsborrel

14-01-2014 - EVENTBRANCHE BORREL - Er was een tijd dat de EventBranche Borrel niet veel meer was dan een hapje en een drankje op locatie, maar sinds enkele jaren heeft u meer dan 2 redenen om naar de borrel te komen. Ook maandag 20 januari bij Fokker Terminal Den Haag hebben wij weer 2 uiterst boeiende sprekers.

De deuren van de Fokker Terminal gaan maandag 20 januari al om 15.30 uur open. Van 16.15 tot 16.45 zijn er diverse breakoutsessies. Zo verzrogt EventBranche.nl een welkomstsessie voor 'nieuwe' gasten, bundelen IDEA en KLAP hun krachten voor een lezing over evenementen en verzekeringen en zitten we nog om tafel met CLC VECTA om een interessante sessie neer te zetten. Inmiddels staan er 465 eventprofessionals op de gastenlijst, zij krijgen vrijdag een mailing om zich eventueel nog op te geven voor een breakoutsessie. Het programma en de borrel zijn exclusief voor onze abonnees.

Vanaf 17.00 uur is er een plenair deel met een bijzondere spreker. EventBranche.nl gebruikt de borrel namelijk om spectaculair nieuws bekend te maken. Wij zijn dan ook erg trots op het feit dat deze internationale spreker speciaal voor de Nederlandse eventbranche naar de Fokker Terminal komt. Vervolgens neemt Arjan Vergeer u mee in een positieve inspiratiesessie zodat iedereen er in 2014 weer vol tegenaan kan. De afsluitende netwerkborrel is een ouderwets samenzijn van waarschijnlijk 500 (!) eventprofessionals.

>> Wilt u er nog bij zijn? De laatste plekken zijn bestemd voor onze abonnees. Nog geen abonnee? Als u nu inschrijft, krijgt u meteen een uitnodiging voor de borrel.

Deze bedrijven maken uw EventBranche NieuwjaarsBorrel mogelijk:

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners