Allerlaatste+kans%3A+EventBranche+Borrel+Kasteel+Wijenburg%2C+nog+10+plekken
Nieuws

Allerlaatste kans: EventBranche Borrel Kasteel Wijenburg, nog 10 plekken

EVENTBRANCHE BORREL KASTEEL WIJENBORG - Op maandag 20 november 2017 zijn eventprofessionals weer van harte welkom tijdens de EventBranche Borrel op Kasteel Wijenburg in Echteld. Op deze unieke locatie kunt u wederom speeddaten met andere eventprofs, worden de Eventtrends voor 2018 besproken en krijgt u een kijkje in de keuken van één van de winnaars van Best Events Awards World.

Inschrijven is simpel:
>> Leden hebben een toegangscode gekregen en bevestigen simpel hun aanwezigheid
>> Geen lid, dan bent u ook altijd een keer welkom op ons netwerkevenement


Programma
14.45 uur deuren open speeddate
15.30 uur start speed date
17.00 uur einde speed date, start Learn From The Best
18.00 uur einde plenair gedeelte, start netwerkborrel
20.30 uur einde netwerkborrel

Speeddate (15.30 uur-17.00 uur)
Een speeddate waar plaats is voor maximaal 100 personen. Via de online netwerktool van NetworkTables.com wordt er voorafgaand aan het evenement contact gelegd en worden er afspraken ingepland.

Learn From The Best (17.00 uur -18.00 uur)
Het plenaire gedeelte van de EventBranche Borrel bij Kasteel Wijenburg geeft u inzichten en inspiratie. Sjoerd Weikamp, hoofdredacteur van EventBranche.nl neemt u mee door een aantal trends uit de EventBranche.nl EventTrends 2018. ‘We publiceren in ons december magazine 10 trends en ontwikkelingen die eventmarketing en live communicatie richting gaan geven in 2018. Nog voor de publicatie zullen we in kasteel Wijenburg een aantal van die trends uitlichten.’ Daarnaast komt één van de winnaars van de Best Event Awards World om u een kijkje te geven achter hun winnende case. Welke keuzes zijn gemaakt, waarom was het zo onderscheidend en zo effectief? Natuurlijk krijgt u een aantal tips van ‘de winnaar’. Dus schrijf u in voor het plenaire gedeelte, raak geïnspireerd en learn from the best.

Waarom Kasteel Wijenburg een goede evenementenlocatie is volgens EventBranche.nl?
Kasteel Wijenburg biedt de luxe en exclusiviteit van een authentieke locatie, maar niet de oubolligheid van een historisch pand. Het is gemakkelijk bereikbaar, heeft 100 gratis parkeerplekken, beschikt over hotelka­mers wanneer nodig en biedt door de verschillende ruimtes verrassend veel mogelijkheden voor zakelijke evenementen. Door de jarenlange ervaring van het team wordt er niets aan het toeval overgelaten. Mede door de moderne faciliteiten is deze locatie niet alleen geschikt voor bedrijven met een authentiek product, maar juist ook inzetbaar als contrastlocatie voor bij­voorbeeld ICT-bedrijven en start-ups. Luxe maar laag­drempelig, voor een niet al te hoog budget.

Lees hier het volledige artikel over evenementenlocatie Kasteel Wijenburg
> Klik op de foto voor de PDF-versie

 

 
 
© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.