Allerlaatste+kans+%23EBLIVE%3A+Gouden+Giraffe+winnaar%2C+alles+over+risico+%26+aansprakelijkheid
Nieuws

Allerlaatste kans #EBLIVE: Gouden Giraffe winnaar, alles over risico & aansprakelijkheid

EVENTBRANCHE LIVE - Op woensdag 5 juni vindt EventBranche Live plaats bij SnowWorld in Zoetermeer. In één dagdeel leer je alles over (cyber)risico's, internet privacy en aansprakelijkheid rondom jouw event. Leer van een awardwinning eventcase tijdens Learn From The Best, ontdek de sportieve locatie, doe nieuwe contacten op tijdens de netwerkborrel of ga even de piste op!

Als bezoeker kun je voor twee programma's kiezen: het volledige dagprogramma of alleen het programma vanaf 16.00 uur:

PROGRAMMA

 • 12.30 uur Deuren open

 • 12.30 uur Start lunch

 • 13.30 uur Start kennisprogramma risico en aansprakelijkheid

Aandacht voor onder meer het 'cyberrisico'. Als eventorganisator of als organiserend bedrijf verzamel je data, heb je een online inschrijfsite, worden er mails verstuurd en zonder dat je daar al te veel over nadenkt loop je daar een reeel risico. Wat moet je doen? Wat kun je doen? En hoe voorkom je ellende? 
 

Spreker: Brenno de Winterbrenno de winter, spreker

De Winter is een echte autoriteit als het gaat om cyber security en internet-privacy.  Dit onderwerp is absoluut geen ver-van-jouw-bed-show aangezien de evenementenbranche niet meer zonder de digitale wereld kan. De Winter toont ons de risico's maar ook de kansen. Hoe kun je nou een risico inschatting doen? Wat zijn de aansprekende voorbeelden uit de branche? 

 

 • 14.30 uur Pauze

 • 14.50 uur Hervatting middagprogramma risico en aansprakelijkheid

In het tweede deel gaan we met een expert in op een ander risico: dat ligt veel meer in het fysieke, tijdens het evenement. Wat gebeurt er als er iets gebeurt? Wie is aansprakelijk? Hoe voorkom ik het? Wat leren we van de voorbeelden uit de praktijk?
 

Succesvol organiseren is risico’s elimineren

 

spreker, saskia luyks, klap verzekeringen, evenementen

Spreker: Saskia Luyks

Als verzekeringsmakelaar, bij Klap Evenementenverzekeringen, weet Saskia ons precies te vertellen waar je als eventorganisator rekening mee moet houden als het gaat om risico’s en aansprakelijkheid. Want wie is er nou verantwoordelijk als er een bezoeker op een evenement schade aanbrengt of misschien wel letsel oploopt? Voorbeelden en tips uit de praktijk. 

 

 • 16.00 uur Einde eerste deel programma

 • 16.00 uur Deuren open bezoekers EventBranche Borrel

 • 17.00 uur Start plenair gedeelte Learn from the Best

  Het plenaire gedeelte wordt afgetrapt met het doornemen van de actualiteit en oa aandacht voor de locatie. Daarna is het tijd voor Learn from the Best: een Gouden Giraffe winnaar geeft een inkijkje in hun awardwinnende case.

 

Zo’n impact realiseren met een voor Nederland onbekende sport is het bewijs dat elke sport opvallend in de media kan komen

 

spreker evenementen Spreker: Dagmar van Stiphout, Triple Double 

Dagmar van Stiphout is senior sportmarketeer bij Triple Double, hij neemt ons mee in het succes van de winnende Gouden Giraffe eventcase; NK Curling op natuurijs. Hoe hebben zij een totaal onbekende sport op de kaart weten te zetten met een minimaal budget? En hoe hebben zij een enorm bereik weten te realiseren? 

 

 • 18.00 uur Einde plenair gedeelte, start netwerkborrel & winteractiviteit (skieen of tuben)

 • 20.00 uur Einde programma

 

 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.