4+september+voor+iedere+eventprof+wat+wils%3A+kennis+of+tennis
Nieuws

4 september voor iedere eventprof wat wils: kennis of tennis

Op maandag 4 september komt iedere eventprofessional aan zijn trekken. Want ben je op zoek naar wetenschappelijk bewijs voor de kracht van live, dan is er het Congres Neuromarketing & Events bij het ss Rotterdam. Wil je liever op een informele en sportieve manier netwerken met andere eventprofessionals dan kun je naar het tennistoernooi van Master in Eventmanager, ter ere van haar 10-jarig bestaan.Congres Neuromarketing & Events
Wat gebeurt er onbewust wanneer men een congres, een evenement, een feest of manifestatie bijwoont? Hoe kan de belevenis worden vergroot? Hoe worden de gewenste associaties en merkbeleving opgewekt en versterkt? Zaken waarop u tijdens het Neuromarketing congres antwoord krijgt van neurowetenschappers en experts. Met vernieuwende inzichten, tips en trucs. En een blik in de toekomst van 'eventing'. Kortom, wetenschappelijk baggage om de kracht van een evenement binnen uw marketing of communicatie uit te kunnen leggen aan je collega's of directie.

Wat wilt u nog meer? Een uitgebreid kennisdossier met alle tips, tricks, trends en ontwikkelingen? Schrijf dan nu in!

10 jaar MiEM: tennistoernooi & netwerken bij Dekker Zoetermeer
Master in Event Management (MiEM) organiseert ter ere van haar 10-jarige bestaan een eerste tennistoernooi! MiEM organiseert opleidingen voor eventmanagers, gecertificeerd en erkend door het Genootschap voor Eventmanagers. Ontmoet op sportieve wijze branchegenoten of kom deze aanmoedigen vanaf het terras onder het genot van een lekker drankje.

Tijdens een rondleiding maken we kennis met het tennis- en partyresort Dekker Zoetermeer en we sluiten het toernooi gezamenlijk af met een gezellige borrel en barbecue. Het tennistoernooi is in eerste instantie voor de alumni van MiEM, maar ook jij als abonnee van EventBranche kan er geheel kosteloos bij zijn.

Speciaal voor Eventbranche stelt MiEM Wildcards beschikbaar. Ben jij een fanatieke tennisser of een absolute beginner en ben je werkzaam binnen de event branche, schrijf je dan in via alexandra@masterineventmanagement.nl. In week 34 laten wij je weten of je 1 van de gelukkigen bent! Meer informatie lees je hier

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.