Werkspoorkathedraal

Bedrijfsprofiel Werkspoorkathedraal

Wie er voor het eerst binnenloopt, zal bevestigen dat 'kathedraal' een toepasselijke benaming is. Door de grote hoeveelheden glas en het open karakter geeft de locatie een ruimtelijk gevoel. Waar vroeger imposante constructies werden gebouwd, worden nu diverse events georganiseerd. Met een oppervlakte van ± 5.800m2 zijn alle soorten events mogelijk. Van beurzen tot kick-offs en van bedrijfsevents tot congressen tot wel 3.000 personen: niks is te gek!

 

Naast de Werkspoorkathedraal biedt de gerenoveerde Wasruimte veel mogelijkheden. Deze ruimte, grenzend aan de grote hal, kan ingezet worden als subruimte maar is ook los te huren voor kleinere events. Denk hierbij aan kleine plenaire sessies, workshops of gezellige borrels.

 

Ons enthousiaste en ervaren team staat te allen tijde klaar om het beste uit ieder event te halen. Vanaf het eerste contact denken wij graag met je mee om samen een fantastisch event te maken. Tijdens een bezoek aan de Werkspoorkathedraal bespreken we je plannen en maken we een passend voorstel.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust langs!

Vermeldingen Werkspoorkathedraal

U vindt Werkspoorkathedraal terug in de volgende Eventbranche Select rubrieken:
Werkspoorkathedraal
Adres: Tractieweg, 41
3534 AP UTRECHT
Telefoon: Kijk hier!
E-mail:
Website: www.werkspoorkathedraal.nl/
Twitter:
Facebook:
Linkedin: linkedin.com/company/werkspoorkathedraal/

Meer informatie?

* *

Website

Bezoek de website van Werkspoorkathedraal

Kaart & route


EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners