Verhuurbedrijf Zuid Holland

Bedrijfsprofiel Verhuurbedrijf Zuid Holland

 

ALLES IN 1X GOED! …. IS DAT MOGELIJK?

 

Ja het is mogelijk om alles in 1x goed te doen. Met onze inzet bent u in staat de verwachtingen van uw klant te overtreffen!

 

VZH-Events is een gespecialiseerde afdeling binnen Verhuurbedrijf Zuid-Holland waar klanten uit de evenementenbranche met raad en daad worden bijgestaan.

 

Als evenement manager of evenement planner wilt u een topprestatie neerzetten. En daar sluiten wij graag bij aan. Onze performance wordt geroemd door onze klanten. Een recentelijk onderzoek, uitgevoerd bij een groot aantal klanten wees uit dat op het gebied van tijdige- , volledige- en correcte levering wij gemiddeld ruim een 9 scoren. Op deze manier bouwen wij actief mee aan de reputatie van onze klanten.

 

VZH-Events biedt een zeer ruim assortiment aan, waarmee talloze trendy of classic stijlen kunnen worden ontwikkeld. Van vintage look of robuuste houten meubellijnen tot aan strakke moderne loungesets. Natuurlijk leverbaar met prachtige glas, servies en besteklijnen. Ons enorme assortiment in combinatie met grote voorraden helpen onze klanten om klein- of grootschalige producties tot een goed einde te brengen. Op de website worden met grote regelmaat nieuwe aanwinsten gepresenteerd.

 

Verhuurbedrijf Zuid-Holland is gevestigd in een modern en goed toegerust pand te Moordrecht. Een ultra moderne afwasfabriek maakt onderdeel uit van dit complex dat zeer centraal gelegen is op een goed toegankelijk business park aan de A20, om van daaruit de grootste stedelijke gebieden te beleveren.

 

Nieuwsgierig. Neem contact op met Daphne de Vries of Thom Arendsen: 0182-303200.

Vermeldingen Verhuurbedrijf Zuid Holland

U vindt Verhuurbedrijf Zuid Holland terug in de volgende Eventbranche Select rubrieken:

Meer informatie?

* *

Website

Bezoek de website van Verhuurbedrijf Zuid Holland

Kaart & route


EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners