Bedrijfsprofiel ss Rotterdam

 

Met een hoge snelheid varend over de Maas doemt in de verte het ss Rotterdam op aan de kop van het schiereiland Katendrecht. Stap aan boord terug in de tijd van het 228 meter lange imposante voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn. De grandeur die dit schip van nature heeft is nog steeds te ervaren in de hele beleving. Bij aankomst wordt u vrolijk begroet door een boarding steward, elegant gekleed in een witte marine jas en kapiteinspet, terwijl de stem van Frank Sinatra op de achtergrond te horen is.

 

Als vlaggenschip van de bekende Holland-Amerika Lijn voer “La Grande Dame” over vele wereldzeeën en deed ze grote havenplaatsen aan. Het ss Rotterdam heeft haar reizen voltooid en ligt momenteel permanent aangemeerd aan de kade in het centrum-zuid van Rotterdam waar zij dient als hotel, evenementenlocatie, attractie en museum. Desalniettemin verwelkomt zij tegenwoordig nog steeds haar gasten in de elegantie en grandeur van de jaren ’50 en weet zij een ware beleving te bieden aan iedere gast.

 

Met haar stijlvol ingerichte authentieke ruimtes en eigentijdse meeting rooms die elk hun eigen verhaal en uitstraling hebben, biedt het schip een unieke omgeving voor elk soort meeting of event met prachtig uitzicht op de Maas en de skyline van Rotterdam. De boarding stewards heten de gasten graag welkom voor elk denkbaar evenement. Van een uitbundig feest met een vuurkwerkshow vanaf de boeg als afsluiting, tot een meerdaags congres met een bootcamp op het trossendek. Maar ook een meeting in één van de exclusieve boardrooms met tussentijds een intiem concert in de machinekamer, een cocktailparty op het terras en een smaakvolle ‘green egg’ barbecue op het achterdek behoren tot de mogelijkheden.

 

Het ss Rotterdam hanteert het alles-onder-één-dak-principe waardoor zij iedere gast een unieke ervaring kan bieden op één locatie. De combinatie van het 4-sterren hotel met 254 hotelkamers, 12 prachtige authentieke  eventzalen, 29 moderne meeting rooms, eigen catering, goede bereikbaarheid en de beste nieuwe techniek zorgt dat het ss Rotterdam een aantrekkelijke en unieke vergader- en evenementenlocatie is. Hiermee kan het ss Rotterdam een totaalpakket aanbieden en u volledig ontzorgen. Hierdoor behoort zowel een vergadering tot 60 personen als een evenement tot 3500 personen tot de mogelijkheden.

 

Alle meeting rooms zijn voorzien van moderne vergaderapparatuur en inrichting, maar met een vleugje authenticiteit in de vorm van uitzicht door de patrijspoorten en historische foto’s aan de wanden van het rijke cruise verleden van het ss Rotterdam. Laat uw bijeenkomst plaatsvinden in één van de bijzondere zalen zoals de hemelse Sky Room, authentieke Library Room of exclusieve Executive Boardrooms gelegen rondom de Business Lounge.

 

Als u uw gasten extra wilt verrassen tijdens een bijeenkomst, wat dacht u dan van een rondleiding die laat zien wat een groot cruiseschip allemaal in huis heeft en hoe het leven aan boord er vroeger uitzag? Voor de ultieme maritieme beleving kunt u gebruik maken van één van de snelle watertaxi’s.

 

Ontdek uw koers tijdens een bijeenkomst aan boo

Vermeldingen ss Rotterdam

U vindt ss Rotterdam terug in de volgende Eventbranche Select rubrieken:
ss Rotterdam
Adres: 3e Katendrechtsehoofd, 25
3072 AM ROTTERDAM
Telefoon: Kijk hier!
E-mail:
Website: ssrotterdam.nl/

Meer informatie?

* *

Website

Bezoek de website van ss Rotterdam

Kaart & route


EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners