Safari Meeting Centre midden in Burgers’ Zoo

Bedrijfsprofiel Safari Meeting Centre midden in Burgers’ Zoo

Midden in het moderne Arnhemse dierenpark Koninklijke Burgers’ Zoo ontdekt een luxe zakelijke congrescentrum: het Safari Meeting Centre. Aan één zijde kijkt u uit over het overdekte tropisch regenwoud, terwijl u aan de andere zijde geniet van een prachtig panorama over de Oost-Afrikaanse savanne.

 

In het Safari Meeting Centre is geschikt voor elk type zakelijke bijeenkomst! Onze vijf zakelijke lodges zijn voorzien van alle technische gemakken. Het Auditorium telt 450 zitplaatsen waarbij sfeer, comfort, beenruimte en goed zicht zijn gegarandeerd. De Foyer met de sfeervolle Longneck Bar is uitstekend geschikt voor ontvangsten, een aperitief of juist een afsluitende borrel.

 

Unieke natuurbeleving

Het Safari Meeting Centre ligt midden tussen de Bush, Desert, Ocean en Safari van Burgers' Zoo. Zo genieten onze zakelijke gasten tijdens hun congres, vergadering, training of feest van een overweldigend uitzicht op het tropisch regenwoud en de Afrikaanse savanne. Bovendien zorgen onze royale ontvangstruimte, professionele congreszaal, luxe vergaderlodges en sfeervolle restaurant voor een unieke beleving in Afrikaanse stijl.

 

Bio-inspiratie voor organisaties

Onze normen en waarden, visie, missie en positionering hebben geleid tot een onderscheidend concept waarmee we bio-inspiratie aan zakelijke bezoekers bieden door het geven van lezingenworkshops en rondleidingen. Met deze inspiratie uit de natuur kunnen organisaties leren van planten en dieren en profiteren van 4 miljard jaar research & development voor hun duurzame innovaties.

 

 

 

 

Vermeldingen Safari Meeting Centre midden in Burgers’ Zoo

U vindt Safari Meeting Centre midden in Burgers’ Zoo terug in de volgende Eventbranche Select rubrieken:
Safari Meeting Centre midden in Burgers’ Zoo
Adres: Antoon van Hooffplein 1
6816 SH ARNHEM
Telefoon: Kijk hier!
E-mail:
Website: www.safarimeetingcentre.nl
Twitter:
Linkedin: linkedin.com/company/burgers%27-zoo/

Meer informatie?

* *

Website

Bezoek de website van Safari Meeting Centre midden in Burgers’ Zoo

Kaart & route


EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners