Bedrijfsprofiel Party Rent Group

 

Evenementen verhuur bij Party Rent

Party Rent: uw betrouwbare partner op het gebied van evenementen verhuur. Of u nou een beurs, congres, bedrijfsevenement, sport-event of een jubileum organiseert, uw event equipment huurt u bij Party Rent. Bekijk de Party Rent website voor een impressie van uiteenlopende projecten waarvoor zij de inrichting en aankleding verzorgen. Tafels en stoelen huren, table top, decoratie,  groot keukenmateriaal,  lounge meubilair huren; Party Rent adviseert u bij alle vormen van evenementen verhuur. Sinds de oprichting in 1992 heeft het bedrijf een gestage groei doorgemaakt in en inmiddels behoort het tot de grootste event-suppliers binnen Europa.

 

Tafels en stoelen huren voor evenementen

Live Marketing wordt steeds belangrijker; dat beseft men zich ook bij Party Rent. De organisatie is een innovatieve partner op het gebied van de inrichting en aankleding van evenementen en de daarbij behorende event logistiek. Ze onderscheiden zich met zowel kwalitatief hoogwaardig design, grote voorraden met event meubilair, advisering met betrekking tot inrichtingsconcepten en een uniek logistiek systeem.

 

Op het gebied van porselein, bestek, glaswerk, tafels, stoelen, bar- en buffetsystemen, tafeldecoratieverlichting en tapijt is er binnen ieder budget een ruime keuze. Met event equipment van Party Rent maakt u van uw evenement een ware beleving.

 

Inrichting en aankleding van evenementen

Het complete assortiment is te vinden op de website van Party Rent en eenvoudig te huren via de webshop. Daarnaast kan de event manager bij Party Rent terecht voor het totale spectrum: van conceptontwikkeling tot de complete uitrol van uw evenement. Party Rent ‘ontzorgt’! Neem een kijkje op de website en ontdek de wereld van Party Rent. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door ze te volgen via FacebookTwitterPinterest of Youtube.

 

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers van Party Rent of mailt u naar arnhem@partyrent.com.

Vermeldingen Party Rent Group

U vindt Party Rent Group terug in de volgende Eventbranche Select rubrieken:
Party Rent Group
Adres: Am Busskolk 16-22 Bocholt, (DE)
6802CD ARNHEM
Postadres: Postbus 2156
6802 CD ARNHEM
Telefoon: Kijk hier!
E-mail:
Website: www.partyrent.com

Meer informatie?

* *

Website

Bezoek de website van Party Rent Group

Kaart & route


EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners