Blue Boat Company

Bedrijfsprofiel Blue Boat Company

Amsterdam vanaf de gracht

Amsterdam staat bekend om haar grachten, dus bij een bezoek aan de stad hoort ook een rondvaart. Wist u dat de boten van Blue Boat Company zijn uitgerust met flexibel meubilair en keukenfaciliteiten, waardoor wij naast een standaard rondvaart ook hoge kwaliteit gecaterde cruises kunnen aanbieden?

Moderne feestlocatie

Sinds deze zomer hebben wij zelfs een ultra-moderne partyboot in de vaart, de Lido. Deze unieke, varende feestlocatie in de grachten van Amsterdam heeft het uiterlijk en formaat van een klassieke rondvaartboot, maar is van binnen voorzien van een modern en stijlvol interieur. De grote centrale bar herbergt een verwarmd buffet, koelkasten, een biertap en een state of the art Lavazza koffiezetapparaat.
Het interieur kan worden aangepast aan het soort event & de groepsgrote d.m.v. flexibele banken, LED mood lightning en het ingebouwde geluidssysteem.

Slim vervoer

Vindt uw evenement in Amsterdam plaats aan wal? Denkt u dan eens aan een boot als vervoersmiddel. Er kunnen wel 80 personen op een boot, dus iedereen kan mee. Met meer dan 200 aanlegplekken in Amsterdam is er altijd wel een steiger in de buurt van uw huis, hotel, restaurant of vergaderlocatie. En ondertussen genieten uw gasten van een heerlijke ontspannende rondvaart onder het genot van een drankje en hapje.


 

Vermeldingen Blue Boat Company

U vindt Blue Boat Company terug in de volgende Eventbranche Select rubrieken:
Blue Boat Company
Adres: Stadhouderskade 20
1071 ZD AMSTERDAM
Telefoon: Kijk hier!
E-mail:
Website: www.blueboat.nl

Meer informatie?

* *

Website

Bezoek de website van Blue Boat Company

Kaart & route


EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners