Gouden+Giraffe%3A+kaartverkoop+van+start%21
Nieuws

Gouden Giraffe: kaartverkoop van start!

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Het is uniek in awardland: een evenement voorafgaand aan de echte awardshow. Tijdens het Learn From The Best festivalprogramma, presenteren de genomineerden hun beste eventcase live voor vakjury en eventcollega's op 10 februari in DeFabrique in Utrecht. Vlak daarna zal tijdens de awardshow bekend worden wie er met de Gouden Giraffes vandoor gaat. Tickets zijn vanaf vandaag te koop!

De Gouden Giraffe Event Awards geeft een kijkje in de keuken bij de beste evenementen van Nederland: 'De Gouden Giraffe Event Awards is het visiteplaatje van onze branche. Dat is het moment en het podium waar we aan honderden branchegenoten én opdrachtgevers laten zien wat de kracht van live is binnen marketing- en communicatiemixen van bedrijven, overheidsinstellingen en andere organisaties. De hostende locatie is bij uitstek een partij die de nek durft uit te steken en mee wil helpen aan dat visitekaartje. Na de Fokker Terminal in Den Haag is DeFabrique een prachtig vervolg. Met DeFabrique komt de Gouden Giraffe niet alleen binnen de muren van één van de meest succesvolle locaties van Nederland, het is ook een locatie waar we overtuigd zijn van het feit dat we daar, gezamenlijk, een evenement neer kunnen zetten die onze branche in de spotlights zet naar marketing en communicatie Nederland', zegt Sjoerd Weikamp van EventBranche.nl.

De organisatie van de Gouden Giraffe Event Awards heeft tot de sluitingsdatum bijna 50 eventcases mogen ontvangen. Een indrukwekkend lijstje van bureaus en opdrachtgevers die tegen elkaar strijden voor een felbegeerde gouden award. Inmiddels is de vakjury bezig met de beoordeling en is het wachten tot eind januari voordat bekend wordt welke cases behoren tot de genomineerden. >> Bekijk hier de lijst van inzendingen

Ook aanwezig zijn tijdens Learn From The Best én de Awardshow op 10 februari bij evenementenlocatie DeFabrique in Utrecht? Koop dan nu uw kaartje voor slechts €75,- voor de gehele dag! Tickets zijn te bestellen op www.gouden-giraffe.nl/tickets.

De Gouden Giraffe Event Awards wordt o.a. mogelijk gemaakt door:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.