Festivakmannen+%26+vrouwen+bundelen+krachten+voor+Festivak+Belgi%C3%AB
Nieuws

Festivakmannen & vrouwen bundelen krachten voor Festivak België

EVENEMENTENBEURS - Voor de beurs Festivak op 9 & 10 november 2016 hebben tien toonaangevende Nederlandse bedrijven uit de eventbranche hun krachten gebundeld. Zij presenteren zich voor deze gelegenheid gezamenlijk als ‘Festivakmannen & vrouwen’. Vrijwel alle benodigde schakels voor een evenement, met ieder zijn of haar eigen specialisme en expertise, zijn te vinden op één stand.

De Festivakmannen & vrouwen zijn 10 partijen, met ieder hun eigen specialisme en verantwoording. Het zijn vakmensen met vertrouwen in elkaars professionaliteit en met ervaring in de prettige onderlinge samenwerking. Doordat zij elkaars bedrijven goed kennen en op diverse festivals al hebben samengewerkt, kunnen ze als collectief helpen om festivals sneller, makkelijker en beter te organiseren. De gezamenlijke hoofddoelstelling is kwalitatief hoogwaardige contacten te leggen en bestaande contacten informeel te verdiepen. Maar het meest profiteert u van het feit dat zij weten hoe het werkt in de festivalbranche.

De Festivakmannen & vrouwen van 2016 zijn: Van Ham Tenten & Podia, Van Overbeek Sanitair, Purple Group, WTL - Watertechniek op Locatie, Freyja Fence, Swanenberg IJzer Rijplaten, Merchandise.nl, Layhgo, Energyst Rental Solutions en Caffero Event Fireworks.

Benieuwd naar die Festivakmannen & vrouwen? Kom kennismaken op 9 of 10 november op stand 457 tijdens Festivak 2016! Niet in de gelegenheid om persoonlijk langs te komen? Bezoek dan www.festivakmannen.com.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.