WinterWorx%3A+winters+concept+van+Tentworx+ideaal+voor+op+uw+bedrijfsterrein
Nieuws

WinterWorx: winters concept van Tentworx ideaal voor op uw bedrijfsterrein

TIJDELIJKE EVENEMENTENLOCATIE - Tentworx heeft inmiddels aardig naam gemaakt met haar onderscheidende aanbod van tenten. Speciaal voor de nog altijd populaire eindejaars feesten en evenementen zet Tentworx dit jaar WinterWorx in de markt: een modulair evenementenpakket voor een 'winters' evenement.

'WinterWorx staat voor knapperend houtvuur, een verwarmde Tentworx tent in winterse sferen, stoer meubilair, verlicht door kaarsen. Optioneel met de geur van kruidnagelen, glühwein, chocolademelk, marsh-mallows, erwtensoep en andere winterse lekkernijen', legt het bedrijf in tijdelijke evenementenlocaties uit.

'Bedrijven kunnen het WinterWorx concept uiteraard op eigen terrein plaatsen, zowel met als zonder catering. Ook bij vaste event- en/of vergaderlocaties is het winterse concept goed passend, vaak is er daar de wens om de catering in eigen hand te houden. Indien de catering wel gewenst is, werken wij samen met Traiteur Zuijderhoudt uit Laren. WinterWorx kan voor vele doeleinden geboekt worden; als bedrijfsevenement, particulier in de achtertuin, opening van een pand of als vrijdagmiddag borrel in winterstijl. Groot voordeel is het complete pakket, een stretchtent inclusief winterse aankleding en sfeer.'
 

WinterWorx is als bedrijfsevenement en voor particuliere feesten inzetbaar, als vrijdagmiddag borrel of verjaardagspartij in winterstijl. Een compleet en sfeervol modulair eventpakket.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.